2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخای بزرگ بشه؟ بعدا اینقد سختت میشه ک همش میگی کاش کوچیک بود.مال من از اول بزرگ بود

دستهایم را در باغچه میکارم. سبز خواهم شد...سبز....سبز...سبز   .و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت
عه. شاید به خاطر نفخ بارداریه.شما الان 2 ماهت تموم شده.از الان که شکم بزرگ نمیشه    

آره خيلي نفخ دارم

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
میخای بزرگ بشه؟ بعدا اینقد سختت میشه ک همش میگی کاش کوچیک بود.مال من از اول بزرگ بود

نه برعکس. دوس ندارم بزرگ بشه.شاغل هم هستم برام خیلی سخت میشه اونوقت.از استرس انقدر سایت ها رو میخونم که ببینم از کی معلوم میشه و برام سخت نشه یه وقت. الان با تونیک اصلا مشخص نمیشه شکمم ولی با لباس تنگ انگار خودم شکم آوردم.

نه برعکس. دوس ندارم بزرگ بشه.شاغل هم هستم برام خیلی سخت میشه اونوقت.از استرس انقدر سایت ها رو میخونم ...

معمولا برای هرکس یه جوره. ولی بیشتر از ماه ۶ کامل مشخصه ک بارداری. 

دستهایم را در باغچه میکارم. سبز خواهم شد...سبز....سبز...سبز   .و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت

وای چه خوب شد این تایپک زدی ...من دارم دق میکنم بچه ها تو سیو پنج هفتم شکمم خیلی کوچیکه و افتاده دارم دق میکنم خدایا 

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......
وای چه خوب شد این تایپک زدی ...من دارم دق میکنم بچه ها تو سیو پنج هفتم شکمم خیلی کوچیکه و افتاده دار ...

میخوای تو ماه اول شکمت دربیاد؟ من  10 روز دیگه میرم 5 ماه شکمم اندازه نخود اومده جلو تازه اونم وقتی دراز میکشم معلوم میشه

وای چه خوب شد این تایپک زدی ...من دارم دق میکنم بچه ها تو سیو پنج هفتم شکمم خیلی کوچیکه و افتاده دار ...

سونو وقتی بگه مشکلی نیست نگران نشو. من دعا میکنم فعلا مشخص نشه تا عید