2777
2789
عنوان

بچمو همش دعوا میکنم

99 بازدید | 10 پست

دوسالشه وقتی اذیت میکنه لجبازی میکنه با صدای بلند باهاش دعوا میکنم حتی میزنمش مادر خیلی بدیم 

خیلی عصبیم

نمیخام کتکش بزنم دست خودم نیست عصبی میشم 

چیکار کنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا کردن طبیعیه خب،،،آدم کم میاره ولی سعی کن دستت رو فقط برای نوازشش بالا بیاری

وقتی عصبی میشم نمیتونم خودمو کنترل کنم خیلی گناه داره 

شاید بخاطر گذشته خودمه دارم سر بچم درمیارم 

قبل اینکه بیام بخونم فقط دعا دعا میکردم که نگی دو سالشه وقتی دیدم نوشتی دو سالشه دلم ریش ریش شد واسه بچه طفل معصومت 🥺

دختر منم دقیق دوسالشه اصلا دلم نمیاد یکم با صدای بلند باهاش حرف بزنم ،چه برسه به اینکه سرش داد بزنم یا حتی وااای بزنمش😢

تو رو خدا چطور دلت میاد اون هنوز دوسالشه ،خیلی دلم براش کباب شدددد😢💔

قبل اینکه بیام بخونم فقط دعا دعا میکردم که نگی دو سالشه وقتی دیدم نوشتی دو سالشه دلم ریش ریش شد واسه ...

باور کن کم میارم بعصی وقتا 

میدونم مشکل از خودمه

بخاطر بچگی خودم بخاطر گذشته خیلی عصبی شدم 

عداب وجدان میگیرم دلم میخاد بمیرم 

باور کن کم میارم بعصی وقتا میدونم مشکل از خودمهبخاطر بچگی خودم بخاطر گذشته خیلی عصبی شدم عداب وجدان ...

اینا همش حرفه همش تلقینه ،داری کار زشتتو تو جیح میکنی اینجوری به خودت حق میدی

همه ماها گذشته ای داریم و شاید خیلیامون گذشته خوبی نداشته باشیم اما این دلیل نمیشه سر بچه خالی کنیم ،خودت بچگی و گذشته خوبی نداشتی پس سعی کن بهترین مادر واسه بچت باشی تا اونم فردا یکی مثل تو نشه

همه بچه ها تو این سن همینن دیگه لجبازی میکنن کنجکاوی میکنن انرژی زیاد دارن ،این یه چیز طبیعیه 

اگه گریه میکنه سعی کن بفهمی چرا گریه میکنه بچه هیچوقت بی دلیل گریه نمیکنه 

اینا همش حرفه همش تلقینه ،داری کار زشتتو تو جیح میکنی اینجوری به خودت حق میدیهمه ماها گذشته ای داریم ...

ممنون راهنماییم کردی  کار زشتمو دیگه تکرار نمیکنم 

همش میگفتم بهترین مادر میشم براش ولی اخلاق گندم نمیزاره 

سعیمو میکنم

اون خیلی کوچیکه گناه داره 

ممنون راهنماییم کردی کار زشتمو دیگه تکرار نمیکنم همش میگفتم بهترین مادر میشم براش ولی اخلاق گندم نم ...

آفرین ،تو رو خدا دیگه هیچ وقت نزنش ،حتی سرشم با صدای بلند داد نزن میترسه ،باشه ؟

ببین من ببینم دخترم حوصله نداره یا داره بهونه میگیره که گریه کنه هررر کاری داشته باشم ول میکنم میرم پیشش ازش میپرسم چی شده چی میخوای ،مثلا بعضی وقتا خوابش میاد ،یا گشنشه ،یا بیرون دلش میخواد اینا مستقیم نمیاد به من بگه با بهونه گیری و لجبازی و اینا میفهمم و سعی میکنم حالشو خوب کنم