2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بچتو باید بندازی😭

267 بازدید | 18 پست

بچه ها ما امشب رابطه داشتیم و اشتباها ک.ا.ندم سوراخ شد و یکم ریخت تو

شوهرم کلی داد و بیداد کرد ک باید قرص اورژانسی بخوری من الان بچه نمیخوام منم چون کیست سینه دارم قرص اورژانسی خیلی هورمونامو به هم میریزه یه بار خورده بودم واقعا حالمو بد کرده بود تا ۳ ماه پریود نمیشدم و دهنمو سرویس کرده یود و باعث شده بود کیستم بزرگتر بشه و هنوز عوارضش روم هست الان به شوهرم گفتم من قرص اورژانسی نمیخورم اونم گفت خدانکنه ک حامله بشی تو دوران بارداری هیچ حمایتی نمیکنمت من گفتم شده تنها بچمو بزرگ کنم یا بخوام سقطش کنم من  قرص اورژانسی نمیخورم اونم گفت فردا میخرم بزور باید بخوری من بازم گفتم نمیخورم بچه ها حالم خیلی بده همینجوریش من هورمونام به هم ریختس و عوارض اورژانسی قبلی هنوز باهامه نمیخوام بدتر شم حداقل بچه دار شدن بهتره واسم دکترم گفته کیستم فقط با بچه شیر دادن خوب میشه اما قرص اورژانسی رو نیستم شوهرم تموم شرایط بچه داری رو داره نمیدونم چرا اینجوری میکنه به نظرتون چیکار کنم

حالا معلوم نیست باردار بشی اقدامم کنی 25 درصد هر ماه احتمال بارداری بیشتر نیست به نظرم سخت نگیر 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برگرد بگو اگر بچه نمیخوای

تشریف ببر وازکتومی

عمل سرپایی راحت

تضمینی از ۳ ماه بعدش دیگ اسپرم نمیاد

هر وقتم خواستی بچه دار شی ۲ تا گره ست دکترت بازش میکنه

بعدم تو چرا ساده ایی بحث میکنی !!

بگو باشه و تماممم

فک کنه خوردی

بگو اره خوردم

یه بسته خالی هم نشونش بده

تمام

بعدا میگی قرص اثر نکرده

البته ایشالا با این وضعیت باردار نشی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه جوی بین اقایون راه افتاده از بچه داشتن فرارین ترجیح میدن نسلشون منقرض شهتوام جای اینکه بحث درست ک ...

اخه مث عزراییل بالاسرم وایمیسته تا مطنئن شه خوردم

به اون جناب خنگول بکو. بچه بخواد بیاد میاد. قرص اورژانسی هم کار ساز نیست ــرو خودت کنترل کن که جر ندی کاندومو. ۳لا کاندوم بنداز رو هم 😒😒😒

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!