2821
2789
عنوان

خواب جن میبینم😭

90 بازدید | 14 پست

مثلا چند ماه پیش خواب دیدم یه دختر با موها که رو صورتش هست نمیدونم گربه بود یا سگ باهاش بودن هی سمتم می اومد

اونها نام خدا رو تو خواب به زبون اوردم ، هی انگار جسمش ضعیف میشد 

خدا شاهده نمی‌دونم به من گفت یا اون افرادی که کنارم بود 

گفت فکر نکنید من الان میمیرم دیگه تمام من باز میام سراغتون 😭

هر وقت یاد خوابه می رفتم تن و بدنم می‌لرزه 

یا پریشب خواب دیدم به دوتا خانم اقوام انگار فکر میکردم جن شدن با پاهای مردونه هی میگفت دست پاهام بزن 

ولی کنار پاهاش زخمی بوده انگار خون اومده بود 

یهو تو خواب رفتم پیش مامانم ، گفت جن دیدم یهو نگا سقف خونمون کردم انگار آب بهش خورده ولی خشک شده و پف کرده بود 

تو این عالم خواب مامانم گفت ولش کن میرم پتو رو میارم کنار خودم بخواب دیگه نمیاد سمتت ،که خواب بیدار شدم

یا یکبار دیگه خواب دیدم ، نمی‌دونم چی بود نمیدیدمش 

هرچه تو این عالم خواب میخواستم حرف بزنم صدام و انگار قطع کرده و هی با صدای بلند انگار کسی می‌خندید

شما تا حالا خوای جن دیدید ؟

خدایااااا کجایی؟💤🕳️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره منم ی مدت جنا اذیتم میکردن تو خاب حالا نمیدونم واقعی بود یا خواب و خیال

نمی‌دونم تو خواب جن ها این تعبیر خواب ها میگن دغدغه و مشکلات زندگی هست 

خدایااااا کجایی؟💤🕳️

من قدیم مشکلات متافیزیکی زیادی میدیدم 

هر وقت خواب جن میدیدم از خواب میپریدم از ترس 

کم کم که قرانو این چیزا میخوندم خوابام رفت به سویی ک وقتی جن میدیدم ته دلم ترس بود ولی تو چهره ام نشون نمیدادم تو خواب میرفتم کتکشون میزدم 

این نشونع ی خوبیه 

و الان جن ماهیه خوابایی که میبینم حتییییی یه ذره هم ترس تو دلم نیس میرم اینقددددددد میزنمشون تا بمیرن 

از خواب ک میپرم تازه میترسم 

اینا نشونه ی اینع ک کم کم داره تموم میشه این انرژی های تاریکم 

من یه بار خوابیده بودم نصف شب خیلی نفس تنگی بی دلیل میگرفتم یه مدت قبل خواب نمیدونم عصبی بود چی بود ولی علتش پزشکی نبود بعد که خوابیدم با کلی نفس زدن خواب دیدم یکی از پشت پمجره خونمون که کنار خیابونه رد میشه یه جملات عجیب غریبی انگار یه زبون خاص بود مثل عبری گفت  حس کردم طلسمم کردن بعد همون لحظه توی خواب دقیقا همونجا که خوابیده بودم همون مکان کپی مامانم بود عصبانی بود بعد منم صدا دادم جوری که مامانم بیدار شد من اصلا به این چیزا اعتقاد نداشتم میگفتم همه چیز علمیه خرافاته ولی حس میکنم یه کسایی میخوان زندگی رو خراب کنن برای رفع سنگینی باید چیکار کرد بنظرتون

من یه بار خوابیده بودم نصف شب خیلی نفس تنگی بی دلیل میگرفتم یه مدت قبل خواب نمیدونم عصبی بود چی بود ...

کلا میگن خواب جن 

یا دغدغه زیادی دارید

یا مشکلاتی براتون پیش اومده

یا دشمن دارید...

و..

خدایااااا کجایی؟💤🕳️