2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون یا شوهرتون توی گذشته🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 14644 بازدید | 436 پست
عزیزدلم حتی اگه نریخته بود اون نواحی زگیل داشته باشه منتقل میشه

چجوری بفهمم داره یا نه😭😭😭

میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ ربطی به ازمایش قبل ازدواج داشت؟ ت ازمایش ازدواج همه ی بیمارای مقاربتی هم چک نمیشهمن قبل اینکه سن ا ...

شما گفتین همسرم من مجردم فکر کردم اینام جز آزمایشهای قبل از ازدواج هست ولی اگه نباشه هم میشه جدا انجامش داد 

چجوریه خیلی از پسرا با اینکه خودشون خرابن گواهی بکارت می‌خوان دخترا هم باید اینو بخوان

اره عزیزم بقیه نمیدونن تو از یه عوضی گرفتی میگن خودش خراب بود

محیط کوچیک هستیم ابروم‌میره😭😭😭😭

اول ازش بپرس رابطه هاش محافظت شده بود یا نه ...بعدشم زگیل تناسلی انواع زیادی داره ..بعضیا زائده نداره ولی تو خون ویروسش مشخص میشه ..در کل مغزم سوت کشید چطور میشه یه پسر تو این سن کم اینهمه رابطه های مختلف داشته باشه ..اونم الان که سونامی ایدز و زگیل راه افتاده ...واقعااااا با خودت چی فکر میکنی کا میخوای با این آدم باشی ..فکر میکنی زندگی بازیه .

چ ربطی به ازمایش قبل ازدواج داشت؟ ت ازمایش ازدواج همه ی بیمارای مقاربتی هم چک نمیشهمن قبل اینکه سن ا ...

من ۱۴ سالگی طلاق گرفتم💔

اگه پیشم بود خفت میکردم چطور میتونی با این سن کم عمر و جوونی خودتو بزاری پای همچین آدمی...خوبه کمی به خودت ارزش بدی ..البته میگی چهار ساله براش..... زدی .خودت هفده سالته یعنی از سیزده سالگی ..بخدا سرم سوت کشید ...خودم دختر شانزده ساله دارم دیوانه شدم حرفاتو شنیدم

محیط کوچیک هستیم ابروم‌میره😭😭😭😭

امیدوارم تاپیکت فیک باشه اعصابم خورد شد 

عزیزم من بخاطر وسواسی که دارم حتی آرایشگاه نرفتم واسه کارای ناخن می‌دونی چرا ؟چون یه خراش میکروسکوپی خیلی کوچیک از دست فرد بیمار منم بیمار می‌کنه 

تو حتی استخر بری لبه استخر بشینی احتمال داره زگیل بگیری چجوری قبل از آزمایش دادن رابطه داشتی ؟