2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون یا شوهرتون توی گذشته🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 14644 بازدید | 436 پست
واسه بدست اوردنم خیلی تلاش کرده عشقمون ثابت شده بعد من هم رابطه نداشته باکسی بیشتر از ۴ سال فقط براش ...

۴ ساله با هم هستین ؟ 

اگر ازش جدا بشی ، چیزی ازت داره که بخواد تهدید کنه ؟ 

منظورم فیلم و عکس لخت ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با چند نفرش مهمه ها دوسه نفر اهمیت نداره اما اگرهرروز با یکی بوده و با هرزه ها ... باید خیلی مراقب ب ...

میگه با زن خراب هم بوده ، به نظرم پسره بیماری ایدز و زگیل هم داره . و متاسفانه فکر کنم به اسی هم منتقل شده 

با چند نفرش مهمه ها دوسه نفر اهمیت نداره اما اگرهرروز با یکی بوده و با هرزه ها ... باید خیلی مراقب ب ...

بیشتر بوده😭

اگه زیگیل بگیرم بدبخت میشم زیر لوزه ام چند تا جوش سفید زده😭😭😭

میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀

۴ ساله با هم هستین ؟ اگر ازش جدا بشی ، چیزی ازت داره که بخواد تهدید کنه ؟ منظورم فیلم و عکس لخت ؟

اصلا همچین شخصیتی نداره 

می دونستم کم سنی که وابسته شدی.بعدا از الان خودت بدت میاد

امیدوارم پشیمون نشم چون خیلی سختی کشیدیم خیلییی زیاد 

بخاطرش منو ب زور وادار کردن با یکی دیگه ازدواج کنم الان طلاق گرفنم دوباره برگشتیم بهم😭

میگه با زن خراب هم بوده ، به نظرم پسره بیماری ایدز و زگیل هم داره . و متاسفانه فکر کنم به اسی هم منت ...

دقیقا منم بهش گفتم فک کنم واسه زگیل باید آزمایش پاپ اسمیر بده چون باکره اس نمیتونه 

علائم شبه آنفولانزا داشته احتمالا الان ناقل ایدزه باید یا آزمایش بده یا کیت hiv بگیره اگه نمیخاد کسی بفهمه 

بهت درخواست دادم مگه طرف زگیل داشت؟ ببین رابطه جنسی که هیچی اگه طرف تو دهنشم داشته باشه با لب گرفتن ...

از کجا بفهمم داره یا نه؟؟؟😭😭

عزیزم هنوز دوسش داری؟

راستش خب نمیدونم چی بگم شاید الان بگی خیلی خنگی و یا چیز دیگه

ولی.‌......

ته قلبم خیلی دوسش دارم یه حسی بهش دارم ولی  هیچوقت بهش نگفتم  خیلی اذیتم کرد کتکم زد له هم کرد و خیلی بلا سرم اورد ولی یه خار بره تو پاش دنیا سرم خراب میشه 

اصلا نمیدونم چمه خودمم موندم ولی ...‌ دله دیگه دوسش دارم اما هنوز مطمعن نیستم دوس داشتنه یا دلبستگی یا شایدم یه وابستگی ساده

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤