2777
2789

پسر من 8 ماهشه روزی حدودا 7 بار عوض میکنم چون قشنگ پوشک باد میکنه از بس ادرار کرده هر کاری میکنم کمتر استفاده کنم نمیشه چیکار کنم؟ یعنی من زیاد پوشک استفاده میکنم؟ دیرتر عوض کردنی نم ادرارش در میاد 

خانما معمولا موقع خواب هم رو شکم می‌خوابه که اونم از جلو نم پوشکش درمیاد چیکار کنم؟ 

رفته رفته کمتر میشه مثلا من  تو ۲ سال و ۳ ماهگی ۳ تا میزدم 

الانم چند روزیه میخام از پوشک بگیرم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفته رفته کمتر میشه مثلا من تو ۲ سال و ۳ ماهگی ۳ تا میزدم الانم چند روزیه میخام از پوشک بگیرم

چه خوب اگه بدونم کمتر میشه پوشک بهتر میخرم نمش درنیاد خسته شدم از لباس و تشک شستن 

هرزمان لازمه عوض کن چکار به تعداد داری 

ولی ببین وضعیت وزن و خوراکش چطوره این دفع ادرار طبیعی هست یا نه 

منم برای پسرم زیاد عوض میکردم ولی داره دستشویی رفتن یاد میگیره این روزا با اینکه پوشک میشه اما داخلش جیش نمیکنه بهم میگه میبرمش توالت

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
چه خوب اگه بدونم کمتر میشه پوشک بهتر میخرم نمش درنیاد خسته شدم از لباس و تشک شستن

۸ ماهشه روزی ۳ تا.

مگه چقدر شیر میخوره که ۷ پوشک خیس میکنه؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

آره کمتر میشه 

بعد ترک شیر مثلا یا کم کردن شیر وقتی بچه بیشتر غذا میخوره تا شیر 

دقیقا دختر منم رو شکم میخابید تا صبح کل لباسش خیس میشد

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
آره خیلی بانمکه حالا رو شکم می‌خوابه ولی نمیتونه برگرده تا صب چن بار گریه میکنه صاف میخوابونم اما با ...

۸ ماهشه مگه غلت نمیزنه؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
دختر الان سه سالشه حداقل ۵ تا عوض میکردمسر آلت ش رو روبه پایین میزاری پوشک میکنی؟یه روسری ببند دور ک ...

راستش آلتش میره تو وقتی جیش کنه میاد بیرون امروز دستمال کاغذی تا کردم گذاشتم تو پوشکش ببینم چی میشه