2777
2789
منم اعلام حضور کنم امشب حالم خوب نرود رفتم دکتر سرم اینا نوشت بعد آمدم خونه واقعا حوصله نداشتم یهو ب ...

حق داری بسه که میرسه آدم با اینکه میدونه چیه ولی خوشحال میشه انگاری جایزه داده باشن بهت😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منمنمیدونم چرااااموخام داره همینجوری میریزهنگرانم کچللل شمممم😭😭😭😭😭چی استفاده کردی تا حالا م ...

آهن،، زینک پلاس، فولیکوژن،پیلفود، آمپول بکمپلس، بیوتین، دکسپانتنول

پی ارپی میرم

مزولیدیلنگ

هیچی به هیچی

من ب استارتر حق میدممن خودم پسر دارم اگ خدا نکرده زبونم لال ی موقع بزار شد بگ میخوام با زنی ک جدا شد ...

بحث این حرفا نیست 

من خودم الان متاهلم 

ولی هیچوقت کسی حق نداره بخواد این حجم توهین و بدبدهنی بکنه به خانمای دیگه میدونی تو تاپیکش چقدر توهین و بدبهنس کرد؟

من حتی اگر پسرم بهترین پسر دنیا باشه همیشه به انتخابش احترام میزارم و چه بسا ی خانم این مدلی پیدل کرد خیلی بهتر از ی دختر مجرد باشه که انتخاب کرده

برادر من با همچین موردی میخواست

انقدر این خانم خوب بود که کلی دختراس مجرد بدرد نخور که قبل این میخواست ولی اذیت کن بودن فدای یه تار موشم نمیشدن 

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

حق داری بسه که میرسه آدم با اینکه میدونه چیه ولی خوشحال میشه انگاری جایزه داده باشن بهت😂

بخدا هنوز چسب سرمم رو نکنده بودم انگار یه انرژی بهم وارد شد 😌🥰

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

دارم درس میخونم.چایی گذاشتم بخورماما نمیدونم چرا ذهنم آشفته سیوقتایی میگم کاش تنها بودم و هیچ رفیقی ...

ولی رفیق خوب باشه خوبه من که هیچی ندارم برا وقتایی که دلت میگیره یا یه دور بری بیرون هوا به سرت بخوره حرف بزنی و اینا هیچوقت نداشتم

بحث این حرفا نیست من خودم الان متاهلم ولی هیچوقت کسی حق نداره بخواد این حجم توهین و بدبدهنی بکنه به ...

چ توهینی کردن؟

چند صفحه فقط خوندم

خب نظرا متفاوته ی خانواده با این موضوع مشکلی نداره ی خانواده خوشش نمیاد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تنها راهش مدیتیشن هست ولی نه این مدیتیشن که اینا میگن راهش ی چیز دیگس

کسایی که بیخیالن زندگی خوبی دارن هم حال جسمی و حال روحیشون خوبه زندگیشونم خوب پیش میره آدامای مث تو و من که زیاد فک میکنن مشکلاتشونم بیشتر میشه

ولی رفیق خوب باشه خوبه من که هیچی ندارم برا وقتایی که دلت میگیره یا یه دور بری بیرون هوا به سرت بخور ...

دونفرت خوبه ولی بشی سه نفر همش اعصاب خوردیه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

چ توهینی کردن؟چند صفحه فقط خوندمخب نظرا متفاوته ی خانواده با این موضوع مشکلی نداره ی خانواده خوشش نم ...

دوست ندارم اینجا تکرارش کنم تو ی سری صفحات اخر توهین های خیلی فجیهی کرده بودن واقعا دوست ندارم همچین تاپیکی پا برجا بمونه

تقاص دل شکستن خیلی سنگینه مطمنم اگر ی خانم جدا شده اونارو بخونه بدجور سرش تاثیر میزاره

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

آهن،، زینک پلاس، فولیکوژن،پیلفود، آمپول بکمپلس، بیوتین، دکسپانتنولپی ارپی میرممزولیدیلنگهیچی به هیچی

خب این مشکل درونیه یا دکترا نمیدونن یا اهمیت نمیدن کلا