2777
2789
اختلاف سنی تون واقعا زیاده اما شرایط شما هم خاص هست بنظرر من حتنا برو مشاوره و اون اقا رو هم‌ببر این ...

من خودم شاغلم کارمندم

اصلا نیازی ب ازدواج واقعا ندارم

پافشاری این آقا باعث شده فک کنم ب این موضوع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منو بابام ۲۰ سال تفاوت داریم تصورشم حال بهم زنه

بسته به روحیات افراد داره به نظرم 

خیلیا ترجیح میدم به جای اینکه همسرشون مثلا ۵ سال ازشون بزرگتر باشه و برن اجاره نشینی و هر روز حرص هزینه های خونه و ...رو بخورن با کسی ازدواج کنن که بزرگتر باشه ولی تو قصر زندگی کنند و از اول زندگی ماشین زیر پاشون باشه و حرص یه قرون دو قرون رو نخورن

اهان😂 خب بگو شوگرددیه

دوست پسرش نیست کهههه 

شوهرشه

ضمنا تو نگاه اصلا نشون نمی‌ده اینقدر اختلاف سن دارن و نهایتا ده سال اختلاف سن به چشمت میاد چون طرف پولداره و راحت زندگی کرده سنش کم میخوره

نه توروخدا چه خبره چرا آمده خواستگاری یکی انقدر کوچیکتر؟؟

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

سوالت خیلی کلی هست نمیشه جواب داد 

زن داره ؟ جدا شده ؟ بچه داره؟ از لحاظ مالی؟ اخلاقی؟ سلامت جسمی و روحی چجوریاس ؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

شوهر خودش چیه که اونم با همچین شرایطی والا من اگه شوهرم نباشه صد سال سیاه شوهر نمیکنم ،حتی با شرایط ...

درست میگی عزیزم

منم فقط خواستم نظر کاربرا رو بپرسم

در کل ک خودمم قبول نمیکنم

کارش خوبه وضعشم معمولیهدوسه ساله خواستگارمه ولی هرچقد گفتم نه بازم پافشاری میکنه

رد کن 

دیونه ای ؟ ۲۵ سالته هنوز 

جوننی خیلی 

توروخدا نکن با یه پیرمرد ازدواج کنی ؟

شاید یکی پیدا شد که اونم بچه داشته باشه ولی سنش کمتر باشه 

چرا ازدواج بد رو ترجیح به ازدواج نکردن میدین ؟ ظلم نکن  به خودت 

با یکی ازدواج کن بچه داشته باشه احترام متقابل بزارید بهم 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم