2777
2789

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

بسم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

التماس دعا خواهش میکنم ازتون

و من الله التوفیق.  چشم. البته خودتونم بسم الله 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالتون شرایط تون خوبه برای نمازمن تا دیروز میخوندم قضا نمیشد اما دنیا ادمارو عوض میکنهطوری که ...

اتفاقا اینجاهاست باید ایمانتو حفظ کنی.

دقت کن چه خبره 

بی حجابی بی حیایی فساد و .... کلی هم ادعاشون میشه برخیشون.

زود برگرد. بنظرم دیگه آخرای کاره. نزار ایمانت بره

چشماتون پر نور ان شاءالله لیاقتم باشه حتما میخونم

و من الله التوفیق 

تروخدا برای من دعا کنید هرچی زود تر با نامزدم عقد کنیم تروخدا😭😭

و من الله التوفیق 

اتفاقا اینجاهاست باید ایمانتو حفظ کنی.دقت کن چه خبره بی حجابی بی حیایی فساد و .... کلی هم ادعاشون می ...

نه اصلا موضوع این نیست 

من خیلی به خدا ایمان داشتم اما طبق اتفاقی که دیشب افتاد زندگیو برام نابود کرد که جمعه قصد پایان زندگی خودمو دارم چون اون موقع عزیز ترین کسمو از دست میدم.. 

خوش به حالتون خدا دوستون داره واقعا بهتون حسودیم میشه

نه اصلا موضوع این نیست من خیلی به خدا ایمان داشتم اما طبق اتفاقی که دیشب افتاد زندگیو برام نابود کرد ...

سبحان الله.

الله همه رو دوست داره. ابلیس گاهی غیر این رو بهت القا میکنه. دنیا مکان خوش گذرونی نیست محل امتحانه و صبر. مردم غزه رو ببین. بیمارستان هارو ببین. گرفتار زیاده. تو اولیش نیستی. اتفاقا در سختی ها باید نشون بدیم چقدر به الله وفاداریم. صبوری کنید. دنیا گذراست.

سبحان الله.الله همه رو دوست داره. ابلیس گاهی غیر این رو بهت القا میکنه. دنیا مکان خوش گذرونی نیست مح ...

ادم وقتی پدرشو از دست بده قدرت زندگی نداره

پدری که امروز تمام اموالشو به اسمم کرد و به دروغ گفت میره خارج اما امروز فهمیدم قصدش از رفتن پایان زندگیشه

تحمل ندارم نمیتونم، حتی امسال با درصد های کنکورم که پزشکی میشد رفت خیلی زحمت کشیدم اما برام مهم نیست دیگه هیچی هیچی😭

اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!