2777
2789
عنوان

ضدحال نی نی یار

248 بازدید | 23 پست

یعنی بعضی وقتاکه نی نی یاربایدبرخوردبکنه کاربراخودشونامیکشندونی نی یارعین خیالش نیست اونوقت یه تاپیک که واقعن بعضی پستاموردنداره راگیرمیده بهش .

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک دراکولا؟

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

سلام

سختگیری ها به خاطر خودتون هست با این پستها پای مزاحم به سایت باز میشه امنیتتون به خطر میافته

دیشب تاپیکی که بوده در همین مورد یک اقا به تما کسانی که پست اون مدلی گذاشتن درخواست دوستی داده و مزاحمشون شده

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام سختگیری ها به خاطر خودتون هست با این پستها پای مزاحم به سایت باز میشه امنیتتون به خطر میافته ...

درسته یکی دوتاش بدبودولی اونی که ازخواستگاریش گفت بدنبود

سلام سختگیری ها به خاطر خودتون هست با این پستها پای مزاحم به سایت باز میشه امنیتتون به خطر میافته ...

یادیشب چندتاتاپیک درباره اقدامشون گذاشتندکه یکش تاصفحه ی ۱۸ پیش رفت درصورتی که اینجورتاپیک هارابایدسریع تعطیل کنید ن

می دونید مشکل چیه ؟

این که تاپیکهای مورد دار گزارش داده نمیشن ، خانمهای محترم هم میشینن از خاطرات قشنگ اتاق خوابی شون تعریف می کنن.

مسلما اگر همه ما نسبت به این قضایا حساس باشیم و تاپیکهای جنسی و مورد دار رو از همون اول گزارش بزنیم تا صفحه 20 پیش نمیره.

نی نی یار که نمی تونه همزمان چندجا حضور داشته باشه. این گزارش هاست که مطلعشون می کنه 

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

بعد همینجا نگاه کنید که توی تاپیکهایی که خاطرات زننده گفته میشه حالا چه در مورد روابط جنسی یا سایر موارد که اصلا تهوع آور هستن، چند تا کاربر مرد خاموش حضور دارن. اینا بعدا دردسر درست می کنن

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
بعد همینجا نگاه کنید که توی تاپیکهایی که خاطرات زننده گفته میشه حالا چه در مورد روابط جنسی یا سایر م ...

موافقم

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
بعد همینجا نگاه کنید که توی تاپیکهایی که خاطرات زننده گفته میشه حالا چه در مورد روابط جنسی یا سایر م ...

کاش قابلیت حذف کامنت توسط استارتر وجود داشت اونوقت خیلی کنترلشون راحت تر میشد.

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

مثلا خود من دیشب دیدم توی یه تاپیکی دختره اومده میگه دختر عمه 14 ساله مجردم باردار شده، بعد همهههههه موضوع تاپیک رو ول کردن که تو بگو چی شده. بعد تاپیک جدا زد چه از کلماتی که به کار می برد چه داستانی که تعریف می کرد معلوم بود در شرایط روانی سالمی نیست، بعد هیچ کس گزارش نمی زد تاپیک  رو ، خیلی هم شیک نشستن که کیفیت روابط رو بفهمن.

خب اینا پر و بال میدن به مریضهای جنسی