2777
2789
عنوان

متاهل ها یه کلید طلایی بخواین به مجردا

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 25 پست
به اینکه مرد مادر نمیخواد همسر میخواد چقدر ایمان دارین؟و خانواده چقدر روی مرد تاثیر دارن؟

اولی رو هرگز درک نکردم یعنی چی،دومی بیش از ۹۰ درصد یعنی هرکس چه قبول بکنه چه قبول نکنه دقیقا ذاتش مثل خانوادش هست حتی اگر بازیگر ماهری هم باشه بعد چند وقت خودشو نشون میده

خیلی ... سعی کن عشق بدی تا مادری کنی ... وای بخور گشنه نمونی . بپوش سردت نشه اینا نباشه ... خانواده ...

چقدر باید با یه مرد راه بیای که وظیفه نشه؟

اوله انتخاب عشق باید باشه یا عقل؟

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولی رو هرگز درک نکردم یعنی چی،دومی بیش از ۹۰ درصد یعنی هرکس چه قبول بکنه چه قبول نکنه دقیقا ذاتش مث ...

یعنی اخلاقی که مامانش میبینی ۸۰ ۹۰ درصد تو وجود پسرهم هست؟چقدر باید با یه مرد راه بیای که فکر نکنه وظیفس؟برای انتخاب یه ادم اولش باید عشق باشه یا عقل؟

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

یعنی اخلاقی که مامانش میبینی ۸۰ ۹۰ درصد تو وجود پسرهم هست؟چقدر باید با یه مرد راه بیای که فکر نکنه و ...

بله چون تربیت بچه بیشتر با مادره و شخصیت آدم تو بچگی شکل میگیره،الان همسرم بیشتر اخلاقاش مثل مادرشه خوشبختانه،پدر شوهرم اخلاق تندی داره 

برای راه اومدن نمیشه حد خاصی گذاشت در حدی که به خودت و شعورت و خانوادت توهین نشه،عزت نفست حفظ بشه 

من چون تجربه بدی از عشق داشتم تو سن پایین،کلا دور عشقو خط کشیدم و با عقل انتخاب کردم خداروشکر راضیم و درکنارهم خوشبختیم

بله چون تربیت بچه بیشتر با مادره و شخصیت آدم تو بچگی شکل میگیره،الان همسرم بیشتر اخلاقاش مثل مادرشه ...

خداروشکر عزیزدلم خوشبت ترین باشین 

اگر بخواین در اینده به دخترتون یه نصیحت کنید اون چیه

🌹🌸

خداروشکر عزیزدلم خوشبت ترین باشین اگر بخواین در اینده به دخترتون یه نصیحت کنید اون چیه🌹🌸

ممنون عزیزم همچنین شما🌹🌹

دختر ندارم متاسفانه،ولی همینایی که گفتم مهمترینه از نظر من 

فقط یه چیز دیگه هرگز تحت هیچ شرایطی با خانواده همسر تو یه ساختمان زندگی نکن،من این کارو کردم با اینکه خیلی خوب بودن ولی وقتی از پیشسون رفتم انگار از قفس آزاد شده بودم و کلا زندگی رو سخت نگیر هرجا چیزی ناراحتت کرد بگو مهم نیست دفعه دیگه راهی براش پیدا میکنم و درستش میکنم

عزیزم قبلش میشه بهم بگی چطوری باید تاپیکمو حذف کنم؟

اگر کسی کامنت نزاشته اون جایی که خودت نوشتی سه تا نقطه هست بزن روش حذف تاپیک میاره بزن پاک میشه

ممنون عزیزم همچنین شما🌹🌹دختر ندارم متاسفانه،ولی همینایی که گفتم مهمترینه از نظر من فقط یه چیز دیگه ...

ممممنونم مهربونم

پسر بی دین و ایمان رو  نگاه هم نکن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️