2777
2789
عنوان

ظالمی که حق بچه یتیم رو خورده

195 بازدید | 18 پست

ظالمی که حق بچه یتیم رو خورده و از نظر مالی و... یک خانواده رو دچار مشکلات فراوان کرده اما جالب اینجاست روز به روز این ظالم داره خوشبخت تر و شادتر و پولدارتر میشه ، پس عدل الهی کجاست؟ آه مظلوم به کجا میرسه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا من موندم کی میخوان تاوان بدم حالا من از نه سالگی دارم تاوان میدم نمیدونم اخه تو این سن چه گناهی کردم که خدا ارامش رو از من و خانواده ام گرفت دیگه برنگشته انگار جز نفرین شده هایم 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

دقیقا تازه مکه کربلا هم میرن

آره بخدا سالی‌ پنج شیش بار امام رضا اینو می طلبه!

متاهله به همه دخترا هم میگه مرید امام رضام و عاشقتم و می برمت حرم امام رضا عقدت میکنم! از همه شونم سرقت کرده 

واقعا من موندم کی میخوان تاوان بدم حالا من از نه سالگی دارم تاوان میدم نمیدونم اخه تو این سن چه گناه ...

بقول بانو هایده 

غم با من زاده شده، منو رها نمیکنه... 😔

همیشه جوابشونو این دنیا نمیگیرن دنیای دیگه هم هستهمین الانم ممکنه مشکلات زیادی داشته باشن که ندونین

استوری های شاد اینستاش که اینو نشون نمیده

خیلی کیفش کوکه

سگ پشمالو خریده ، موتور خریده ، سفر کویر و کیش و ... 

بقول بانو هایده غم با من زاده شده، منو رها نمیکنه... 😔

اره دقیقا امروز خیلی دلم گرفته امروز دوستام از مادراشون میگفت من تو حسرت از نه سالگی بی مادر شدن این اسم ماما واسه من خیلی غریبه توزندگی کسی نازمو نکشید کسی دلواپسم نشد اصلا نمیدونم ابنا یعنی چی

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

اره دقیقا امروز خیلی دلم گرفته امروز دوستام از مادراشون میگفت من تو حسرت از نه سالگی بی مادر شدن این ...

عزیزدلم امیدوارم دیگه غم نبینی 

و روح سبز مادر عزیزت غرق در آرامش باشه 

امیدوارم خوشبخت ترین بشی 💖

عزیزدلم امیدوارم دیگه غم نبینی و روح سبز مادر عزیزت غرق در آرامش باشه امیدوارم خوشبخت ترین بشی 💖

ممنون هرچند میدونم هیچ وقت طعم خوشبختی رو نمیچشم انشالله شماهم خوشبخت بشین همیشه تو زتدگی بخندین 

ممنون هرچند میدونم هیچ وقت طعم خوشبختی رو نمیچشم انشالله شماهم خوشبخت بشین همیشه تو زتدگی بخندین

میشه از ته دل برام دعا کنی که این ظالم یا پشیمون بشه و جبران کنه یا کارما پس بده؟ خیلی داغونم... 

عزیزدلم در همیشه روی یه پاشنه نمی چرخه

درسته خدا ، عزیزترین کس و کارت مادرت رو ازت گرفت بردش بهشت

به اینم فکر کن اون الان تو بهترین سرزمین، تنها غم و نگرانیش اشک و غصه و دلتنگی توست

برای آرامش خودت و شادی روح مادر ، شده هر روز یه آیه یا یه سوره کوتاه بخون ببین چقدر آروم تر میشی 

از خدا میخوام عشقی رو تجربه کنی که جبران تمام دردها و تنهایی هات باشه خواهر خوش قلب و صبورم 🤍