2777
2789
عنوان

شوینده هارو اصلا باهم قاطی نکنین

156 بازدید | 12 پست

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

برخی واکنش شیمایی نشون میدن و بجز آسیب به ریه خطر مرگ بهمراه دارن .... کاملا جدیه موضوع.

اگه طرفاتونو دادین آقاتون بشورن به اونا هم قبلش بسپرین بیچاره گناه دارن 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ع پس میدم شوهرم بشوره

بهش بگو قاطی نکنه

خطر اشتعال هم ممکنه داشته باشن

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

مامانم جوهر نمک و با وایتکس قاطی کرد الان چند ساله یه قسمتی از پاش و دستش اگزما داره

شاهد از غیب رسید ... ان شاءالله الله سلامتی بده

من مویرگ های ریه ام سوخت دو نفر دور بریام بستری شدن

خوشحالم تاپیک رو بشوخی نگرفتین. إن شاءالله الله سلامتی بده

تقبل لله

و من الله التوفیق. اجرکم عند الله

خوشحالم تاپیک رو بشوخی نگرفتین. إن شاءالله الله سلامتی بده

سلامت باشین 🌸نه خیلی خوب بود من ازون موقع خیلی رعایت کردم تازه من چیزی قاطی نکردم فقط جوهر نمک بود. دولا شدم گازش رفت تو دهنم 

خودشناسی DNA plus
سلامت باشین 🌸نه خیلی خوب بود من ازون موقع خیلی رعایت کردم تازه من چیزی قاطی نکردم فقط جوهر نمک بود. ...

برخی شدید واکنش زا هستن در کنار هم. الان سطح سواد جامعه نسبت به قبل بیشتره ولی بازم نیازه یادآوری کنیم. شما هم تاپیک بزن. از این فضا کلی میشه ثواب و آجر اخروی بخاطر کمک به دیگران جمع کرد.

و من الله التوفیق