2777
2789
عنوان

بشدت از مرگ می ترسم

102 بازدید | 9 پست

قلب بشدت تیر می‌کشه و درد می کنه، از مرگ می ترسم ، از مردن ناگهانی اونم تو شب و تنهایی خیلی می ترسم، باورم نمیشه یک خانم دکتر جوان خیلی جوان حجله براش زدن و مرده باورم نمیشه با سکته تو یک لحظه مرد....

خیلی دنیا بده که تهش فقط یک مشت خاکه، اونم دفن کردن ب سبک ایرانی ها که با وحشت فرقی نداره

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی گفتی منم خیییلی میترسم،چرا خدا مرگ رو گذاشته،مگه زندگی چش بود!! ما که به این زندگی زجرآور راضی هستیم دیگه چرا مرگ؟!!ما که اینجا عشق و حال نمیکنیم به همینجاشم راضی بودیم،واقعا شیطان روگذاشتن که گولمون بزنه بعد چه انتظاری از ما دارن که عاالی باشیم آخه نمیشه😄 چی رو ثابت کنن آخه

بنظر من اون دنیا باید بهتر باشه مثل ی ماهی تو اکواریومیم ک درکی از اقیانوس پهناور و زیبا نداریم

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...