2777
2789

به جز کتاب مبانی طراحی کتابی میشناسید که اصول اولیه ی پرسپکتیو رو یاد بده ؟ معمولا کتابایی که توی این زمینه هست خیلی تخصصیه بیشتر به درد بچه های معماری میخوره

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یوتیوب را هم نگاه کنید.

مرسی اگه کانال خاصی مدنظرتونه لطفاادرسشم بگید🙏🏻

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

پرسپکتیو چی میخوای ؟تو یوتیوب فیلم ببین

من پرسپکتیو تخصصی نمیخوام اینقدر که طراحی اولیه اشیا خوب دربیاد یا طراحی منظر طبیعی یا شهری ،میدونی حس میکنم هرچیزی که میکشم خیلی کجه 🥲 حتی با اینه خط کش میزارم

مرسی اگه کانال خاصی مدنظرتونه لطفاادرسشم بگید🙏🏻

فارسی نمی شناسم، متاسفانه. انگلیسی سرچ کنید perspective drawing، خیلی ویدئو های خوب پیدا می کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من پرسپکتیو تخصصی نمیخوام اینقدر که طراحی اولیه اشیا خوب دربیاد یا طراحی منظر طبیعی یا شهری ،میدونی ...

پرسپکتیو برای معماریه اگه برای نقاشی میخوای باید تمرین کنی چون من معماری کار میکنم کارای پرسپکتیو زیاد طبیعی نیست 

سلام

فارسی نمی شناسم، متاسفانه. انگلیسی سرچ کنید perspective drawing، خیلی ویدئو های خوب پیدا می کنید.

اتفاقا منم دنبال انگلیسی بودم مرسی عزیزم🙏🏻

پرسپکتیو برای معماریه اگه برای نقاشی میخوای باید تمرین کنی چون من معماری کار میکنم کارای پرسپکتیو زی ...

اره استاد خودمم اینو میگه فکر کنم زیادی حساس شدم همش توی اینستا کارای بچه هایی که طراحی صنعتی میکنن میبینم و با طرحای خودم مقایسه میکنم حس میکنم مال من طبیعی نیست یا کجه 😩😿

البته بگم که بی تاثیر هم نیست یاد بگیری

اره خودمم خیلی درموردش کنجکاوم حس میکنم باعث بهتر شدنم میشه ولی چیزای که توی نت پیدا میکنم محتواهای خیلی تخصصیه

میشه اگه شما رشتتون معماریه کتابایی که ترمای اول باهاش شروع کردید رو معرفی کنید🙏🏻

اره خودمم خیلی درموردش کنجکاوم حس میکنم باعث بهتر شدنم میشه ولی چیزای که توی نت پیدا میکنم محتواهای ...

ببین کتاب نداره عملیه چند تا تو یوتیوب ببین ولی بدرد نمیخوره 

من هم نقاشی طبیعت کهر کردم هم معماری اصلا ربطی ندارن زیاد 

سلام