2777
2789
عنوان

قضاوت

62 بازدید | 3 پست

روی صحبتم با اون دسته عزیزانی هست که به خاطر پرسیدن یه سوال خیلی ساده و سریع میان میگن فلانی مرده نمیدونم زن نماست اینجا باید بگم معذرت میخوام که نمیدونستم چه سوالایی باعث میشه شماها فکر کنین کاربر زن نماست.بهرحال لطفا قضاوت بیجا نکنین و اینکه هرچی از دهنتون درمیاد نگین نیازی به ثابت کردن نیست چون بالاخره هرچی باشه تهش معلوم میشه دیگه نه؟ولی خب من فکر نمیکردم اون سوال این خیل عظیم حرفاتونو شامل بشه

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

این جا همینه به دل نگیر

ولی خب ادم هرچه بگه مهم نیست ته دلش ناراحت میشه 

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.