2777
2789
عنوان

شوهرم حتی به من چادری هم گیر میده

3280 بازدید | 136 پست

سلام دخترا شبتون بخیر 

من امشب میخواستم بچمو ببرم پارک سر کوچه ، شوهرم شغلش آزاده و تا آخر شب نمیاد ، 

ولی تو راه که بودم دیدم شوهرم اومد گفت خونه وسیله جا گذاشتم دارم میرم بردارم 

گفتم باشه برو و خودم رفتم سمت پارک 

۲ دقیقه که شد دیدم اومد 

من دم پارک بودم ، یهو شروع کرد به گیر دادن که مگه این مردا رو تو پارک نمیبینی؟ 

این وقت شب وقت پارک اومدنه

این چیه پوشیدی؟

چرا چادر قرمز گل گلی پوشیدی؟😐

گفتم وااا 

بچه ها هم که تو پارکن مگه لختم؟ بعدم چادر مشکیم  کثیف بود انداختم ماشین 

گفت برگرد خونه 

گفتم نمیام ، از بعد از ظهر به بچه قول دادم ببرمش پارک 

گفت من خودم میبرمش 

بچه‌ رو بغل کرد و بم گفت برگردم 

منم برگشتم 

۱۰ دقیقه بعد با بچه اومد و یه ذره غر زد که اینای تو پارک معتاد بودن و برا چی شب میری پارک و اگه میخوای صبح برو و ... منم جوابشو ندادم

تلویزیونو روشن کردم اصلا انگار نه انگار وجود داره 

بعد که  دوتایی آروم شدیم ، برام چایی آورد و یکم پیشم نشست ولی بازم محلش ندادم

فقط وقتی داشت می‌رفت گفتم امشب یه نظم اساسی به کمد لباسات میدم ، اگه قراره من به سلیقه تو لباس بپوشم تو هم باید به سلیقه من لباس بپوشی 

امشب خیلی از لباساتو میندازم سطل آشغال 

گفت میذاری سر کوچه؟

گفتم آره گفت بعد خودتم باید بری سر کوچه ( با خنده)

دخترا چی کار کنم بنظرتون؟

الان سه تا از پیرهنا و یه شلوارشو با چادر خودم آوردم انداختم وسط حال که شب بیاد ببینه 

ولی میخوام بهش بگم یا یک و چهارصد بم بده یکی دیگه چادر بخرم یا اینا رو میندازم دور 

و میدونمم که اگه لباساشو بندازم قراره عصبانی بشه

چی کار کنم؟

حق میدم بهت ک عصبانی باشی 

باهاش برخورد کن 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

وقتی هوا تاریک میشه زمان مناسبی برای پارک رفتن نیست. 

چادر گل گلی هم خیلی وقته تو محیط شهری سر نمیکنن. تو روستا سر میکنن ولی شهر نه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر بی سیاستی 

چرا میخوای جنگ شروع کنی

با سیاست زبونتو به دست بگیر 

وقتی شوهرت خوبه و اهل قهر نیست توام سر به سرش نذار

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

اون به خاطر معتادا گفته. الانم میبینی که معتادا تعادل ندارن چاقو در میارن. اگه میخوای لجبازی کنی که لباساشو بریز بیرون اگه نه بگو پول بده چادر مشکی بخرم. چادری مدل دار جواهر دوزیا ۳ تومن هست

حق میدم بهت ک عصبانی باشی باهاش برخورد کن

ولی شلوغش نکن 

نیازی نیست لباساشو بندازی 

یک بار ک یک لباسی مثل تیشرت یا پیرهن استین کوتاه پوشید تو ام گیر بده بهش 

بعدش بگو خوشت میاد الان من گیر میدم بهت؟ 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

استارتر جان با جنگ و دعوا که خواهر واری درست نمیشه فقط اعصاب خودت و بچه هات و همسرت داغون میشه و بینتون سردی میفته 

بجاش آموزش ببین ،سیاست داشته باش ،تا اون بیفته دنبالت کانال رایگان موج آرامش مینا جهانبخش رو در تلگرام ببین 

برا پارک سر کوچه راستش خواستم یه چیز راحت تر بپوشم

یه چادر عبایی، عربی،  اینجور چیزها بخر و راحت سر کن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401