2777
2789

الان حالتون خوبه ازتجربه تون بگین چکار کنم قوی باشم بتونم تحمل کنم خیلی احساسیم دارم داغون میشم اگ حرفی سخنی هست ارومم کنه کمکم کنه دریغ نکنین اینک بچهام کوچیکن مستقل نیستم خیلی برام سخته بگین چکار کنم ارومشم چی میخاد پیش ییاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای بخاطر بچه بمونی باید بهت بگم که بجای اینکه به بچت فداکاری و قربانی بودن یاد بدی جسارت و شجاعت رفتن یادشون بده و نزار روح و روانشون بخاطر دوتا ادم بزرگ ک بدنیا اوردنشون و هیچ نقشی توی این موضوع نداشتن خراب شه... پس فردا تو زندی خودشونم نقش قربانی رو بازی مکینن

.

اگه میخوای بخاطر بچه بمونی باید بهت بگم که بجای اینکه به بچت فداکاری و قربانی بودن یاد بدی جسارت و ش ...

من اصن تحمل تموم شدن زندگیمون ندارم بچهام دوس دارم باما باشن اما خب زندکی تعریفی هم نیس وضع خرابه قلبم نمیذارع منطقی باشم

من طلاق نگرفتم ولی بچه طلاقم 

اول اینکه به هیچ عنوان بخاطر بچه یع زندگیو تحمل نکن 

دوم اینکه هیچوقت بچه هاتو تنهایی به دوش نکش 

مامانم اینکارو‌ کرد منو برداشت تمام خرجو مخارجم قبول کرد تنهایی بزرگم کرد 

نمیگم کارش اشتباه بوده نه 

ولی چرا باید مامانم بخاطر من پیر میشد زیر بار اینهمه مسئولیت 

بچه هاشو تحویلش بده و برو بزار بفهمه مسئولیت گردنشه

از من میشنوی بچه هارو تنهایی بع دوش نکش 

چون فردا مثل من مجبور میشن خونه ناپدری زندگی کنن با هزارتا استرس و دخترم که باشن دیگه بدتر 

به سنی نرسیده به ازدواج فک میکنن که فقط از خونه ناپدری بیان بیرون

همو دوس داریم اما اینقدر خراب کردیم نمیشه باهم بمونیم اونم گذاشته رفته بچهاشم ول کرده قصد طلاق فقط

من خودم بچه طلاقم بااینکه پدرموهرگزندیدم وزیردست ناپدری بزرگ شدم خواستم بگم اگه جدامیشی ازدواج مجددنکن باوجودبچت چون سختترین ضربه رواون وسط فقط بچه میخوره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم بچه طلاقم بااینکه پدرموهرگزندیدم وزیردست ناپدری بزرگ شدم خواستم بگم اگه جدامیشی ازدواج مجددن ...

من هیچوقت نمیخام هیچ مردی باهام باشه یا ب عنوان پدر بالا سر اینا باشه اصن تحمل هیچیکی جز خودش پیش ما ندارم محاله فکرشم نمیخام کنم چ برسه بشه تجسممشم دیونم میکنه

من طلاق نگرفتم ولی بچه طلاقم اول اینکه به هیچ عنوان بخاطر بچه یع زندگیو تحمل نکن دوم اینکه هیچوقت بچ ...

عزیزم پیر شدن فدای سر بچه اما من مطمنم اون نمیتونه خوب مراقبت کنه میدونم بچه دست این باشه دست مالی اینو اون میشه ب هرکس اعتماد میکنه میفرسته پیششون میدونم چ بلای سر بچم میاد من بمیرم این جوری نشه فدای سر بچم سختیش

من هیچوقت نمیخام هیچ مردی باهام باشه یا ب عنوان پدر بالا سر اینا باشه اصن تحمل هیچیکی جز خودش پیش ما ...

پس اگه مطمعنی که بچت هیچوقت زیردست ناپدری بزرگ نمیشه بنظرمن اگه طلاق بگیری هم ایرادی نداره اینجوری بچت کمترآسیب میبینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40