2777
2789
عنوان

اگه شما پسر بودید با همچین دختری ازدواج می کردید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 49 پست

اتفاقا دخترایی که تواین خانواده ها بزرگ میشن خودساخته باتجربه و مستقل هستند مدیریت بحران دارن و قوی هستند ولی ولی به خاطر خانواده شون نادیده گرفته میشن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا دخترایی که تواین خانواده ها بزرگ میشن خودساخته باتجربه و مستقل هستند مدیریت بحران دارن و قوی ...

آره دقیقا 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

بله میخوام با خودش زندگی کنم نه خانوادش !

اشتباه خیلیا 

اگه اینطوریه پس چرا آنقدر خانومای اینجا شاکین از دست خانواده شوهر و چرا خیلیاشون حتی سر همین خانواده شوهر و دخالتاشون دارن جدا میشن؟!!! 

خانواده مهمه خیلیم مهمه 

اما عاشق شدن بحثش جداس

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

خود شما که آدم موفقی هستی 

دعوا تو بیشتر خانواده ها هست

با این اوضاع فساد جامعه خیلیا خیانت میکنن و انگار داره عادی میشه این مصیبت  و این موضوع از ارزش شما چیزی کم نمیکنه

بیماری هم که خدا میده و جز امتحان های الهیه

من بودم همسو بودین با تفکراتم قطعا جوابم بله بود 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

دختر پاکدامن هست ؟ اخلاقش خوبه؟ اگر بله پس برای ازدواج مشکلی نداره ولی ارتباطم با خانواده اش محدود م ...

آره اهل جنس مخالف نیستش اما بخاطر خانوادش میترسه

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

نه هرگز ، در ازدواج خانواده بسسسسييييار مهمه ، به اين تيپ دختر ميگن سبزه مزبله ، يعني سبزه اي كه در زباله دان رشد كرده يعني خودش خوبه ولي خانوادش بد هستن. 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜