دختری که وکیل و فوق لیسانسه ، خونه و ماشین و طلا و آیفون داره و تو کارش موفق و اهل حلال حرومه، قد کوتاهی داره و قیافه ش متوسطه و خوشتیپه
اما خانواده بدی داره پدر مادرش اهل دعوا کردن و پدرش اهل خیانت و برادرش مریضه
قضاوت با شما انتخابش میکردید😢
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕
مثلا پسره یه معمولی اما خونواده آروم و خوب نحصیلاتش به دختره نمیرسه ولی خوبه در آمدش
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نه نترسه داماد از کجا میخواهد خیانت باباش بفهمه فقط باید رابطه اش رو کم نگه داره که پسر وسط مشکلات اینها قرار نگیره و به قول معروف دوری و دوستی باشه مریضی برادرش هم که مشکلی نیست فقط با مامان هماهنگ کنه جلو داماد آبرو داری کنه دعوا با باباش نکنه
قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏
نه نترسه داماد از کجا میخواهد خیانت باباش بفهمه فقط باید رابطه اش رو کم نگه داره که پسر وسط مشکلات ...
ممنونم
حرفتون درسته ولی واقعا این دختره خیلی نگرانه به خاطر خواستگارش دختره خوبیه واقعا حلال حرام حالیشه و شغل خوبي داره و تابحال با هیچ جنس مخالف نبوده
تنهایی تا یه سنی لذت داره از یه جایی به بعد واقعا اذیت کننده میشه و اگه انتخابت خوب باشه واقعا متاهلی بهترین مرحله زندگیه اما اگه قرار باشه با یه انتخاب بد متاهلی بدی رقم بخوره بله اینجا قطعا مجردی و تنهایی بهتره
بله درسته مهمه اما خود فرد هم گناهی نکرده به پای اشتباهای خانوادش بسوزه ! اون ادم هم حق زندگی داره ح ...
دلم به حالش میسوزه واقعا زحمت کشیده درس خونده پول حلال در میاره اما خونوادش نابودش کردن