2777
2789
عنوان

اگه شما پسر بودید با همچین دختری ازدواج می کردید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 49 پست

اتفاقا دخترایی که تواین خانواده ها بزرگ میشن خودساخته باتجربه و مستقل هستند مدیریت بحران دارن و قوی هستند ولی ولی به خاطر خانواده شون نادیده گرفته میشن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا دخترایی که تواین خانواده ها بزرگ میشن خودساخته باتجربه و مستقل هستند مدیریت بحران دارن و قوی ...

آره دقیقا 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

بله میخوام با خودش زندگی کنم نه خانوادش !

اشتباه خیلیا 

اگه اینطوریه پس چرا آنقدر خانومای اینجا شاکین از دست خانواده شوهر و چرا خیلیاشون حتی سر همین خانواده شوهر و دخالتاشون دارن جدا میشن؟!!! 

خانواده مهمه خیلیم مهمه 

اما عاشق شدن بحثش جداس

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

خود شما که آدم موفقی هستی 

دعوا تو بیشتر خانواده ها هست

با این اوضاع فساد جامعه خیلیا خیانت میکنن و انگار داره عادی میشه این مصیبت  و این موضوع از ارزش شما چیزی کم نمیکنه

بیماری هم که خدا میده و جز امتحان های الهیه

من بودم همسو بودین با تفکراتم قطعا جوابم بله بود 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

دختر پاکدامن هست ؟ اخلاقش خوبه؟ اگر بله پس برای ازدواج مشکلی نداره ولی ارتباطم با خانواده اش محدود م ...

آره اهل جنس مخالف نیستش اما بخاطر خانوادش میترسه

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

نه هرگز ، در ازدواج خانواده بسسسسييييار مهمه ، به اين تيپ دختر ميگن سبزه مزبله ، يعني سبزه اي كه در زباله دان رشد كرده يعني خودش خوبه ولي خانوادش بد هستن. 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜