2777
2789
عنوان

داروهای اعصاب

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 221 پست
داروی اعصاب میخورمنه معده مونده برام نه بینایی نه حافظه نه مویی و نه قلبیمیخوام بگم عواقبش خیلی زیاد ...

من ۵ ساله میخورم‌هیچکدوم‌اینارو‌ندارم.فقط ریزش مو‌ک‌اونم‌همه دارن.

عزیزم دلیل این افسردگیت چیهخودت واقعا اراده کنی میتونی خودتو خیلی عالی کنی حتی بدون قرص!

نمیدونم یه فشاری رومه انگار

کلا از زندگیم ناراضیم

زندگی ایده ال نیست برام

با کوچکترین بحث و دعوایی به هم میریزم و تهوع و بی اشتهایی و حالتای افسردگی میاد سراغم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی اشتهایی عصبی دارم و تشخیص افسردگی دادنمیدونم گفتم گذر زمان حالمو بهتر میکنه ولی نکردمجبورم دارو ب ...

شما علاوه بر روانپزشک

باید یه مدت هفتگی تحت نظر روانشناس باشی گلم

طبق نظر این ۲ 

داروهارو بخوری

طبق نظرشون قطع میکنی سر وقت

نگرانیی از بابت قطع کردنش نداشته باش

تحت نظر یه روانشناس خوب و روانپزشکت باش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

کل روز با معده درد و تهوع زجر میکشماما انگار جزوی از روتینم شده همه این درداواسه کسیم مهم نیست. واسه ...

پس سایکوسوماتیک داری 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

متاسفانه بلهو خب قبلا خیلی بدتر بودم ازین بدتر! خودزنی و خودکشی مکرر،روابط اشفته،جنگ اعصاب،عملکرد پا ...

باید درمان دیالکتیک پیش روانشناس انجام بدی و ACT

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

منم بگم داروها تو بخور یاکافیه لابد دکتر یه چیزی میدونسته داده بهت. اینو یادت نره روح وروان مثل جسم ...

دکتر بهم گفت حالتایی از افسردگی داری و باید هرچه زودتر درمانو شروع کنی

حتی یاداوری این جمله حالمو بدتر میکنه😭