2777
2789
عنوان

داروهای اعصاب

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 221 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلوکستین چطوره؟شوهرم میخورد زیادعرق میکرد

نمیدونم 

برا من که عارضه خاصی نداره 

فک نکنم ربطی به عرق کردن داشته باشه 

ولی خب هر دارویی رو هر فرد خاص عوارض متفاوت ممکنه نشون بده

چی هست؟

یعنی درد هایی داری تو بدنت ک منشا مشخصی مثل بیماری نداره مثلا یکی خیلی زانو درد داره ولی دکتر میگه زانو هیچیش نیس

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

دکتر بهم گفت حالتایی از افسردگی داری و باید هرچه زودتر درمانو شروع کنیحتی یاداوری این جمله حالمو بدت ...

وا فکرکنی سرماخوردی.خدایی نکرده سرطان ک‌نیس.۱۰۰‌درصد مردم ی بارافسردگی‌گرفتن

اضطراب وسواس فکری.اوایل ۷ تا روزی‌میخوردم.تاالان‌فقط‌دوتا شدن‌خودم کم‌کم‌قطع کردنم‌میدونستم‌کدوم‌بیش ...

خب عزیزم من یچیزای دیگه میخورم

تازه، هیچ روانپزشکی اول کار ۷تا قرص نمیده بهت،اوردوز میکنی. من روانپزشکم با یک‌چهارم برام شروع کرد و الان روزی ۴تا...

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

بمیرم💔

تو افسردگی داری به یع مدت خوب میشی این اختلال شخصیت مرزی داره بیچاره شده تا اخر عمرش باید قرص بخوره وضعیت تو کجا و این کجا 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹