2777
2789
عنوان

بچه‌ها توروخدا بیاید😭😭

139 بازدید | 11 پست

بخدا خواهرم بچه خرخون بوده قبلا خیلی درس میخونده

الان اصلا عین خیالشم نیست

می‌ترسیم تجدید بیاره چیکار کنیم حداقل امتحاناشو پاس کنه تا ببینیم چیکارش میکنیم؟

مشاور تحصیلی ببریمش تاثیر داره؟

یبار بردیم فایده‌ای نداشت

کاربری دو نفره🤝🏻🤍من و نرگس👭🌸

ازش بپرس چرا نمیخونه و دلیلش چیه یکم از شرایط بگو اگه قبول شی خودت سربلند میشی و فلان

اگه نخواد بخونه مشاور فقط ی خرج الکی میشه 

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش بپرس چرا نمیخونه و دلیلش چیه یکم از شرایط بگو اگه قبول شی خودت سربلند میشی و فلاناگه نخواد بخونه ...

میخواد بخونه ولی نمیتونه میره سراغ کتاب ولی میگه نمیتونم میگه مغزم نمی‌کشه.

رفتارش به شکست عشقی میخوره انگار

کاربری دو نفره🤝🏻🤍من و نرگس👭🌸

طبیعیه کلاس دهم یکم افت میکنی

ولی اگه آیندش براش مهم باشه زود به خودش میاد

باهاش حرف بزن شاید رشتشو دوست نداره ، یا مدرسه و معلما اذیتش میکنن و...

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

میخواد بخونه ولی نمیتونه میره سراغ کتاب ولی میگه نمیتونم میگه مغزم نمی‌کشه.رفتارش به شکست عشقی میخور ...

گوشی شو ازش بگیر فقط ی تایم هایی بهش بده 

میخواد بخونه ولی نمیتونه میره سراغ کتاب ولی میگه نمیتونم میگه مغزم نمی‌کشه.رفتارش به شکست عشقی میخور ...

من توی این شرایط بودم 

می فهمم

من سر کنکورم این طری شده بودم 

من سر قشار زیاد درسی 

مشکلات خانوادگی اون زمان 

و توقع بالا 

اینطوری شدم 

البته عاشق کسیم بودم اصلا اون انگیزم بود 

باید دلیل درس نخوندن رو پیدا کنید و اصلا باهاش دعوا نکنید که زده بشه از درس فقط حرف بزنید و از خوبی های درس خواندن بگین یه جوری هم بگید که حالت اجبار براش نداشته باشه بهش حالت اختیار بدین تا کم کم دوباره راه بیفته 

هر موقع استرس بهتون دست داد  شما باهاش دست ندید 🌝✨

گوشی شو ازش بگیر فقط ی تایم هایی بهش بده

این کار اوضاع رو بدتر می‌کنه دختره کلاس دهمه مگه بچس که گوشی رو بگیرن این کار واقعا اوضاع خیلی خراب می‌کنه البته نظر منه 

هر موقع استرس بهتون دست داد  شما باهاش دست ندید 🌝✨

این کار اوضاع رو بدتر می‌کنه دختره کلاس دهمه مگه بچس که گوشی رو بگیرن این کار واقعا اوضاع خیلی خراب ...

اصلا هم اینجوری نیست گوشی شو با رضایت خودش بگیره که ایشون گفتن گوشی استفاده نمیکنه 

ای به نفع خودش هست