2777
2789

از هیچ پکیج و سیگنال  فروشی خرید نکنید ترید به این آسونیا نیست 

دارای سود و ضرر هست تمام آموزشات رایگان در اینترنت هست

ترید نیاز به چندین سال تجربه و آموزش داره هیچ کسی تا حالا با سیگنال گرفتنو دیدن چند کلیپ پولدار نشده 

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
از هیچ پکیج و سیگنال فروشی خرید نکنید ترید به این آسونیا نیست دارای سود و ضرر هست تمام آموزشات رایگ ...

ببخشید 

من هیچی درمورد بازار های مالی نیم دونم 

رشتمم حسابداری هست البته ترم دومم

شما چه پیشنهادی میدین؟ 

اگه بخوام شروع کنم از کجا شروع کنم؟ 

چیا رو یاد بگیرم؟ 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید من هیچی درمورد بازار های مالی نیم دونم رشتمم حسابداری هست البته ترم دوممشما چه پیشنهادی میدین ...

اولبایداصول و اصطلاحات رو یاد بگیرید

بعدش باید تحلیل تکنیکال رو یاد بگیرید که دارای چندین زیر شاخه هست

بعدش اگه نیاز بود تحلیل فاندامنتال یا همون اخبار اقتصادی وسیاسی و بین‌المللی رو باید یاد بگیرید 

اصلا آسون نیست دارای فشار روانی و استرس زیادی هست چندین سال ممکنه طول بکشه

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

به دنبال پکیج فروشا نرید، الان تمام آموزشهای اولیه و پیشرفته فارکس و ترید رایگان در گوگل قابل سرچه، با سیگتال هم تا خودت اینکاره نباشی سودی نمیکنی، ده هزار دلار بدی پکیج؟؟؟ این دیگه چه نوع کلاهبرداریه، مثلا میخواد چی بگه، توروخدا گول نخورید، اینا اگه چیزس حالیشون بود وقت میذاشتن با اطلاعات خودشون ترید میکردن و حالشو میبردن، به فکر پکیج فروشی نمیفتادن که

زیباترین حرفت را بگو💚

الکی پول برای دوره های ترید نده اموزشای همون استراتژی ها رایگان داخل یوتیوب هست میخوای استراتژی یادبگیری ک به درآمد برسونتت برو داخل یوتیوب سرچ بزن  IR_TRADE  چنلش یه پروفایل مشکی داره ویدیو پامپ و دامپ برای اسپات کار کردن و ویدیو قله ها و دره های ابرکومو برای اسکالپ ترید کردن عالیه و مطمانم به درآمد میرسونتت من با همین دوتا ویدیو دارم سود میکنم