2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا مامانم

121 بازدید | 18 پست

من دیروز حالم اصلأ خوب نبود 

امروزم روحی و روانی و جسمی خیلی داغونم و درد دارم از صب هی میگم زنگ بزنم حال مامانم اینارو بپرسم دیگه الان زنگ زدم من هیچکس نیست که حرفام و بفهمه و درکم کنه امروزم به خاطر شغل شوهرم تنهام خیلی دلم میخواست با یکی حرف بزنم زنگ که زدم مامانم میگه تو فکر می‌کنی بی پدر و مادری چرا پا نشدی بیای اینجا در صورتی که من حال خودمم ندارم روزایی که تنهام تو هفتش سه بار اینا حداقل خونه مامانم اینا میرم اما مامانم اینا همه جا میرن خونه من فوقش ماهی یکبار میگه تو هیچی بهت نمیشه گفت همش ناراحتی میگی حال ندارم ،من واقعا حال روحی خوبی ندارم بخدا نمیدونم به کی بگم که بفهمه منم گفتم مامان من هر وقت با تو درد دل کنم دوتا میزاری روش جای اینکه دلداریم بدی بدتر حالمو بد میکنی از صب تا همین یک ساعت پیش من داشتم از درد میمردم با مسکن حالمو خوب کردم یکم به خونه رسیدم اومدم با حال خوب برا خودم غذا درست کردم زنگ زدم مامانم که اینجوری شد دوران مجردیمم همیشه همین بود 

مامان بابام خیلی خوبن خیلی 

اما من به عنوان یه دختر به مامانم پناه برده بودم زنگ زدم بهش 

هیچ وقت نمی‌خوان بفهمن من این یک روز در هفته که تنهام همینجوریش حال و حوصله خودمو ندارم دلم نمی‌خواد با حال ناراحت برم اونجا همیشه سر این موضوع دعوا دارن باهام 

از صب تیک عصبی گرفتم پلکم میپره 

بخدا من فقط ۱۹ سالمه نمیتونم انقد فشار و تحمل کنم😭😭😭

‍و‍سطای ‍‍‍خیابونه ‍‍‍دلم ‌‍زیر ‍‍‍بارونه☔☁️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنممنم مامانم اینجوری عذابم میداد هروقتم زنگ میزدم دقیقا بجای دلداری یا حرفای دلگرم کننده کار ...

من خیلی دوستش دارم بخدا فقط حال و حوصله خودمو ندارم 

دلم میخواد تنها باشم تنها وقت بگذرونم این یک روز و😭

عزیزم خب زیادی زنگ نزن تا آروم بشی یا از اینکه تنهایی چیزی نگو بگو کار داشتم و اینا

نمیتونم دروغ بگم یک ساله من دارم سر این موضوع اذیت میشم دلم نمیخواد برم اونجا بخوابم مامانم اینا میگن اینجام یه زمانی خونت بوده چرا فراری از اینجا در صورتیکه من فقط دوست دارم خونه خودم بخوابم‌جدا ازون مامانم اینا زود می‌خوابن من دیر برا همون راحت نیستم 

خب وقتی میخوای تنها باشی برا چی زنگ میزنی؟؟؟ متوجه نمیشم

زنگ زده بودم حالشونو بپرسم و یکم از حال دیروزم براش درد دل کنم:) 

خب وقتی میخوای تنها باشی برا چی زنگ میزنی؟؟؟ متوجه نمیشم

تو فشار روحی بدی قرار گرفتم من هیچ وقت نتونستم راجع به اینت با مامانم صحبت کنم چون همیشه اخرش مقصر من شدم هیچ کدوم از زحماتشو نادیده نمیگیرما بهترین مامان بابای دنیا رو دارم اما درکی از حال و روزم ندارن

تو فشار روحی بدی قرار گرفتم من هیچ وقت نتونستم راجع به اینت با مامانم صحبت کنم چون همیشه اخرش مقصر م ...

من تو ازدواج اولم اینجوری بودم همه چی رو بهش میگفتم همشم آخرش منو مقصر میکرد بعد تو ازدواج دومم دیگه همه چی رو نگفتم یه مقدار آرومترم 

دیگه کلا خیلی چیزا رو بهش نمیگم 

فقط چیزایی که میدونم داستان نمیشه

من تو ازدواج اولم اینجوری بودم همه چی رو بهش میگفتم همشم آخرش منو مقصر میکرد بعد تو ازدواج دومم دیگه ...

خیلی بده ادم کسی و نداشته باشه درکش کنه