2777
2789
عنوان

بنظرتون با این آدم دوست بمونم😓

131 بازدید | 5 پست

اقا من یه همکلاسی دارم چجوری بگم یعنی با یه دختر دیگه تو کلاسمون که اونم به قول معروف ددی ارتامون بود (تازه نصف منه😐) اینا به قول خودشون باهم تو رابطه بودن بعد حالا طی یسری اتفاقا دعوا میکنن بعد این جاشو عوض میکنه میاد ردیف پشت پیش ما بعد حالا ما برای اینکه تنها نمونه باهاش دوست میشیم و زنگ تفریحا باهم میریم بیرون و اینا و یه اکیپ دوستی تشکیل دادیم با این و اون یکی دوستم حاجی کار این همش چصنالس😯حس میکردما داره برای توجه خودشو میزنه به چصناله بودن و اینا یا هعی هرروز گریه میکنه واقعا نه دستاشو میگیره جلو چشس که مثلا گریه میکنه و ..ادامش...

چراغ علـیییی🐣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی هرروز هفته هر هفته خودشو میزنه به شکم درد و اینا نمیدونم من چیکار کردم با من لج افتاده توی اکیپ هعی با دوست صمیمی من حرف میزنه هعی بغلش میکنه و لوس بازی درمیاره و انگاری میخاد لج منو دربیاره 😐 بعد منم اینجوریم که☺اوکی قبلا با من اوکی بودا ولی الان لجه با من یا بهش پیام میدم با پیام های کوتاه اره یا نه جواب میده تازه تولدمم هیچی برام نگرفت:\بعد انتظاررداره من سورپرایزش کنم 

حس میکنم ادم تاکسیکیه باهاش دوست بمونم ؟

چراغ علـیییی🐣

من خیلی تو دوستیای فیک بودم و از این موضوع خیلی آسیب خوردم یکی از دلایلی که از مدرسه متنفرم همینه دوستای فیک بنظرتون اخه ادم درستیه تروخدا راهنمایی کنید 

چراغ علـیییی🐣