عزیزم ورزش خالی وزنتو کم نمیکنه باید حتما رژیم هم بگیری چون خود ورزش هم اشتهاتو میبره بالا هم جذب بدنتو سعی کن تا دو ساعت بعد ورزش غذا نخوری چون جذب بدنت زیاده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خوردنمو كنترل ميكنم ورزشم ميكنم روزي يك ساعت ونيم اما باز وزنم رفته بالا 😑😑😑😔😔😔 ديشب قطعش ...
مینرال رو صبح یا تو طول روز نخور چون یکسره دلت میخواد غذا بخوری. بزار اخر سب وقتی که دیگه مطمئنی الان میخوابی بخور. که تو طول شب خوابی جذب بدنت بشه و خلاص
نه عزيزم نزديكش نيست درسته مينرال رو وزن خيلي تاثير بد داره من ازديشب نخوردم ديگه بنظر شما چند وقت ...
نمیدونم والا. من میترسم قطعش کنم ریزش مو بگیرم. چون هم رژیم دارم هم ورزش میکنم. وگرنه منم خیلی اذیت میشم سر خوردن کپسول. یک مدت قطع کردم وزنم راحتتر میومد پایین ولی ریزش موی بدی گرفتم دوباره شروع کردم با کپسول امگا با هم میخورم