2777
2789

تروخدا کمکم کنید

چند وقته شک کرده بودم ولی از ترس روبرو شدن با واقعیت خودمو زده بودم به بیخیالی

چند بار همسایه خا یه پدرشوهرم شکایت کرده بودن از خونه ما بو میاد من قسم خوردم گفتم نه شوهر من از این کارا نمیکنه خوشم همینطور😭😭😭

دو سه شب پیش از پنجره دیدم تو ماشین یه غطی میکنه تا منو دید هول شد😭

از اون شب نه خواب دارم نه خوراک خودشم خیلی ترسیده از اون شب هربار به بهونه سرویس رفتم بیرون که ماشین رو بگردم وقتی میومدم داخل میدیدم پاشده نشسته منتظر منه که بیام بخوابم حتی ساعت سه و چهار صبح از این ترسش بیشتر شک افتاد به دلم 

امروز با ماشین شرکت رفت سرکار ماشینو گشتم😭😭😭

پیپر و گل دیدم 

خدایا چی سرم اومده😭😭

قبلا هم ازش دیده بودم قسم و قرآن که مال من نیست مال رفیقمه

تروخدا خواهرانه کمکم کنید😭

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

نمیدونم بخدا قسم 

ولی با دعوا پیش نرو فقط بدتر میشه

با زبون نرم کمکش کن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن کمپ اجباری میان دست وپا بسته میبرن چون ادم معتاد هیچ وقت قبول نمیکنه که معتاده

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

هیچی 

شوهرت تموم شد رفت ترکشم بدی آدم سابق نمیشه مگه اینکه خودش خیلی تلاش کنه و بخاد ترک کنه که متاسفانه چنان لذتی مواد بهش میده که  ترک کردنش سخته براشون 

تازه صبر کن توهم زدن و چرت و پرت گفتناشو ندیدی هنوز 

همیشه چشماش کاسه خون بود میگفت از خستگیه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

زنگ بزن کمپ اجباری میان دست وپا بسته میبرن چون ادم معتاد هیچ وقت قبول نمیکنه که معتاده

اتفاقا جواب نمیده 

فقط نرمی اونم اگر خودش بخواد اگه نخواد تو نمبتونی

کاربری قطع دسترسی~

مگه گُل اعتیاد داره بچها؟؟؟

بله شاید زود معتاد نشی ولی وقتی شدی ترکش از ترک تریاک بدتر و سخت تره 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤