2777
2789

اصلا آرزوی قشنگی نیست وحتی فکر کردن راجبعشون چون صدمات و آسیب میبینید این همه آرزو های قشنگ و فرداهای و لحظه های قشنگ سالم وجود داره که یک انسان میتونه برای خودش رقم بزنه و ناامیدی هم معنا نباید داشته باشه براتون چرا چون شما خدا زیبا دارین صاحب انسان ها دارین پس اصلا معنا نداره ناامید شدن 

@ستاره038  

ستارا خانم هروقت اومدین شماهم نظرتون بدین راجبه تاپیک ،ممنون ازتون .

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی دست خداستاگر خوشبختی رو واسم نمیخواد ، لااقل مرگمو بخواد

خوشبختی  یعنی صبح چشامتو باز میکنی 

یعنی وقت داری برای اون دنیات  کارای خوب جمع کنی بعضی ادما اون دنیا دستشون کوتاهه ارزو دارن برگردن این دنیا فقط 1دقیقه خوبی کنن 

خوشبختی یعنی همین اسمون ابی یعنی شنیدن صدای  اذان یعنی نفس کشیدن یعنی قلبی که تو درونت داره میتپه

یعنی دیدن خانوادت 

من یکیو میشناسم تو بچگی مادرشو از دست داد تو نوجوونی هم پدرشو با برادرش زندگی میکنه دونفری تنهایی ولی انقدر سرشار از امیده که شاید باورت نشه من دلم میگیره میرم پیشش اون امیدوارم میکنه وقتی بهش میگم خدا باهام قهره یه عالمه درباره خدا حرفای قشنگ میزنه

یه عالمه روزای قشنگ هست

که هنوز ندیدیشون، 

یه عالمه حس قشنگ که تجربه نکردی؛ 

فقط خواستم بگم روزای 

خوبِ تو هم میاد خیلی زود! 

درست مثل درختا که الان

سبز شدن رو‌میبینی!

غصه هیچو نخور بزار

حال دلت همیشه خوب باشه رفیق!

به ﻗﻮﻝ ﺳﻬﺮﺍﺏ ﺳﭙﻬﺮﯼ؛

ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﺎ ﻫﻤﻪﯼ ﻭﺳﻌﺖ ﺧﻮﯾﺶ

ﻣﺤﻔﻞ ﺳﺎﮐﺖ ﻏﻢ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻧﯿﺴﺖ

ﺣﺎﺻﻠﺶ ﺗﻦ ﺑﻪ ﺟﺰﺍ ﺩﺍﺩﻥ ﻭ ﺍﻓﺴﺮﺩﻥ ﻧﯿﺴﺖ

ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻥ ﻧﯿﺴﺖ

ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺟﻨﺒﺶ ﺟﺎﺭﯼ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺖ

ﺍﺯ ﺗﻤﺎﺷﺎﮔﺎﻫﻪ ﺁﻏﺎﺯ ﺣﯿﺎﺕ...

ﺗﺎ ﺑﻪ ﺟﺎیی ﮐﻪ ﺧﺪﺍ میخندد....

روان‌شناسی می‌گوید:

هر کلمه و هر جمله‌ای که با خودت می‌گویی، مستقیماً روی احساسات، افکار و حتی رفتارت تأثیر می‌گذارد. اگر با خودت با مهربانی، احترام و امید صحبت کنی، ذهنت آرام می‌شود و قلبت نیرو می‌گیرد.

با خودت دشمن نباش، بلکه نزدیک‌ترین، دلسوزترین و صمیمی‌ترین دوستت باش. با خودت همان‌طور حرف بزن که با یک عزیزِ دوست‌داشتنی و ارزشمند صحبت می‌کنی. نگذار جملات منفی به روحت زخم بزنند. هر روز به خودت بگو: «من ارزش دارم، می‌توانم، تلاش می‌کنم، من کافی هستم.»

یاد داشته باش:

خوب صحبت کردن با خود، نه غرور است و نه خودخواهی – این اساس سلامت روان است.

اینکه آدم توی حرف ادعای توکل و صبر کنه،راحته

ولی زندگی یک جوریه که برای هر کسی یک

چالش مخصوص به خودشو طراحی میکنه تا طرف مدام تو این کوره امتحان آزمایش بشه

من که نمیدونم تـو کـی هـستــی ولی میـدونـم 

بر اســاس توان و سـبـک زنــدگی و مــدلی که 

داری یک امتحان برات طراحی شده

این یکی از جذابیت های شناخت خداست

اگه دقت کنی میبینی طـراحــی این امتحانات

بسیار دقیق و موشکافانست،

آنقدر دقیقه که تو کَشف اون میمونی امتحانات یه جوری طـراحی میشه

که تهش ما رشد کنیم

همیشه می‌گفتم اگه فلان چیز عوض شه، اون وقت دیگه خوشحال می‌شم…

ولی سی سال طول کشید تا بفهمم اگه بخوای منتظر بمونی تا شرایط درست شه، هیچ‌وقت واقعاً خوشحال نمی‌شی.

زندگی همیشه یه داستانی داره، مهم اینه یاد بگیری وسط همین سختیا و شلوغیا، باهاشون روبه شی و حالتو خوب نگه داری. اون موقع‌ست که واقعاً خوشبختی!

🌱🌱🌱

*یه جمله قشنگی هست که میگه؛*

تو بدترین روز ها همیشه امیدوار باش

همیشه زیباترین بارون ها از 

سیاه ترین ابرها می‌بارد...

همه چیز به ایمان و صبر تو بستگی دارد

وقتى دارى روزهاى سختى رو ميگذرانى

و متعجبى كه پس خدا كجاست،

يادت باشه استاد هميشه موقع

امتحان سكوت ميكند،

*پس نشون بده که از امتحان های* 

*زندگی برمیایی..😊*

▪️ از تمام لحظات زندگی استفاده بهینه کنیم

▫️ﺷﺨﺼﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﭘﻠﻮﯼ ﻏﺬﺍﯾﺶ ﺭﺍ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯽﺧﻮﺭﺩ، ﮔﻮﺷﺖ ﻭ ﻣﺮﻏﺶ ﺭﺍ ﻣﯽﮔﺬﺍﺷﺖ ﺁﺧـﺮ کاﺭ و ﻣﯽگـفت: 

ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﻢ ﺧـﻮﺷﻤﺰﮔﯽﺍﺵ ﺑﻤﺎﻧﺪ ﺯﯾﺮ ﺯﺑﺎﻧﻢ. 

▪️ﻫﻤﯿـﺸﻪ ﻫﻢ ﭘﻠﻮ ﺭﺍ ﮐﻪ ﻣﯽﺧﻮﺭﺩ، ﺳﯿﺮ ﻣﯽﺷﺪ، ﮔـﻮﺷﺖ ﻭ ﻣـﺮﻍ ﻏﺬﺍ ﻣﯽﻣﺎﻧﺪ ﮔﻮﺷﻪ ﺑﺸـﻘﺎﺑﺶ! ﻧﻪ ﺍﺯ ﺧـﻮﺭﺩﻥ ﺁﻥ ﭘﻠﻮ ﻟﺬﺕ ﻣﯽﺑﺮﺩ، ﻧﻪ ﺩﯾـﮕﺮ ﻣﯿﻠﯽ ﺩﺍﺷﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺧـﻮﺭﺩﻥ ﮔـﻮﺷﺖ ﻭ ﻣـﺮﻏﺶ!

▫️ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﺟﻮﺭﯼ ﺍﺳﺖ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻧﺎﺟﻮﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍ ﺗﺤﻤﻞ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﻟﺤﻈﻪﻫﺎﯼ ﺧـﻮﺑﺶ ﺭﺍ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻌﺪ! ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﻣﺸـﮑﻼﺕ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﻮﺩ. 

▪️ﮐﻤﺘﺮ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺭ ﻟﺤـﻈﻪ ﺭﺍ ﺑﻠﺪ ﺑﺎﺷــــﯿﻢ! ﻫﻤﻪ ﺧــﻮﺷﯽﻫﺎ ﺭﺍ ﺣﻮﺍﻟﻪ می‌کنیم ﺑﺮﺍﯼ ﻓﺮﺩﺍﻫﺎ، ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﺒﺎﺷﺪ، ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ، ﺩﺳﺖ ﻭ ﭘﻨﺠﻪ گـرم کرﺩﻥ ﺑﺎ ﻫﻤﯿﻦ مشکلات ﺍﺳﺖ.

▫️یک ﺭﻭﺯﯼ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﻣﯽﺁﯾﯿﻢ و ﻣﯽﺑﯿﻨﯿﻢ ﯾﮏ ﻋﻤـﺮ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺧـﻮﺭﺩﻥ ﭘُــلوی ﺧﺎﻟﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩﻩﺍﯾﻢ ﻭ ﮔﻮﺷﺖ ﻭ ﻣﺮﻍ ﻟﺤﻈﻪﻫﺎ ﺩﺳﺖ ﻧﺨﻮﺭﺩﻩ

ﻣﺎﻧﺪﻩ ﮔﻮﺷﻪ ﺑﺸﻘﺎﺏ.

‎‎‌‌‎‎

📗#داستانک

▫️عنوان داستان: اندکی تامل باید

گنجشک از باران پرسيد: کارِ تو چيست؟ 

باران با لطافت جواب داد: 

تلنگر زدن به انسانهايي که آسمان خدا را از ياد برده اند.

گاهي بايد کرکرۀ زندگي را پايين بکشيم و با خود خلوت کنيم .

و به پيرامونمان با دقت بيشتري نگاه کنيم،

شايد چيزهايي را از ياد برده باشيم.

یه وقتهائی هست که جز خودمان چیزی را نمی بینیم.

حتی خدا را .......!

ـ🌱🌱🌱

اگر میخواهي شادي را بیابي، به آنان که در رنج هستند کمک کن

مهر ورزیدن حتي کوچک، مثل یک موج تا ابد در جهان منتشر مي شود 

و راه خود را براي بازگشت به تو پیدا خواهد کرد.

‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌