2777
2789
عنوان

بنظرتون جرا حس لیاقت ندارم

57 بازدید | 6 پست

سلام من ۲۴سالمه و اموزگار ابتدایی هستم جدا شدم و بچه ندارم خانوادمم خوبن کاری به کار کسی ندارن خودمم قیافم خوبه ولی چیزی که توی من نیست حس لیاقته شاید انقدر شوهر سابقم گفت بعد طلاق این اتفاقا برات میوفته عزت نفسم پایین اومده باورتون میشه حتی یه همسایه داریم پسراشون مجردن و کار ازاد دارن انگار منو واسه پسر بزرگه در نظر گرفتن ولی از هر لحاظ میگم کی حاضرع مثلا با ما وصلت کنه🫤🥺☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کنم خب

با خانوادت سر هر موضوعی مشورت کن ازشون نظر بخواه بهشون نظر بده با همکارت مباشرت کن

گفتگو حالتو خوب میکنه خودتو دست کم نگیر

ایشالله که به مراد دلت برسی و زندگی اونطور که دوست داری برات رقم بخوره

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

با خانوادت سر هر موضوعی مشورت کن ازشون نظر بخواه بهشون نظر بده با همکارت مباشرت کنگفتگو حالتو خوب می ...

مرسی کاش بشه جوری ایندم روشن بشه که بشوره ببره همه چیو بخدا دلم خیلی شکست

حس لیاقت از درون خودت میاد. وقتی اعتماد به نفس و خودت رو بشناسی، این حس بهت میاد. حرف‌های شوهر سابق فقط یک تاثیر منفی داشت. خودتو با دیگران مقایسه نکن. همیشه به یاد داشته باش که برای همه کسی مناسب هست و باید خودتو از نظر روحی قوی کنی. پس هیچ وقت شک نکن، لیاقت داری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

مرسی کاش بشه جوری ایندم روشن بشه که بشوره ببره همه چیو بخدا دلم خیلی شکست

خب اگه همسایه شمارو واسه پسرشون در نظر گرفتن یعنی از نظر اونا تو دختر قابلی هستی بلاخره همسایه است صدبار همدیگرو دیدید الانم از هر لحاظ مورد تاییدشون قرار گرفتی میمونه درونت که اونم مونده به خودت 

خودتو دوست داشته باش حقوق که میگیری خودت واسه خودت واسه خودت خرید کن واسه مامان بابات هدیه کوچک بخر خوشحالیشون بهت لدت میده و در آخر از خودت مراقبت کن 

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم