2777
2789
عنوان

کنکور هنر

36 بازدید | 7 پست

امسال یازدهم ۶ درس نهایی داره ک برای فنی حرفه ای و کاردانشم چند درس عمومی مثل عربی و دینی فارسی زبان..نهاییه

و سال دوازدهمم درس نهایی دارن

و اونام بنظرم همش عمومیه

خوب کسی که رشتش نظریه و بخواد سال اینده کنکور هنر بده

براش این درسای عمومی لحاظ میشه یا باید بره ترمیم معدل ؟

چون مثلا عربی زبان فارسی شون با ما فرق داره !!

فقط دینی شون با ما یکیه.

خواهشا جواب بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من در این باره اطلاعاتی ندارم دوران کنکور من تاثیر دوازدهم مثبت بود از دوستام که شرکت کردن کنک ...

من از آذر حس کردم علاقم هنره

بعدش امتحانای ترم‌اول و بزور خوندم و یا تموم نمیکردم درسارو معدلم بالای ۱۸ شد

بعدشم دیگ نمیخوندم چون میگفتم من هنره علاقم برای چی بخونم ولییییی سمت هنرم نمیرفتم اصلا نمیدونم چمه

بعد الانم هیچی نمیخونم

اومدم با خودم حرف بزنم گفتم نمیتونم خودمو مجبور کنم درسارو بخونم حداقل برم بیینم برای کنکور هنر چیکار باید بکنم چطوریه

ولی گیجم نمیدونم سال اینده چطوریه 

وای الان نهایی و بخاطر همین موضوع نمیخونم میترسم بعدش پشیمون بشم

باید بری ترمیم معدل، چون درس‌های عمومی شما فرق داره با رشته‌های نظری. برای کنکور هنر، همه‌ی درس‌های عمومی باید با هم هماهنگ باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

باید بری ترمیم معدل، چون درس‌های عمومی شما فرق داره با رشته‌های نظری. برای کنکور هنر، همه‌ی درس‌های ...

کی باید برم ترمیم معدل؟

امسال یازدهمم

و یازدهمم نهایی داره هم برا تجربی هم هنر

اصلا گیجم میدونید باید چیکار کنم