2777
2789

خانوادم کلی فشار میارن بهم من نمیخواستم برم دانشگاه الان که رفتم به چشمشون میاد پول دادن مدتی هست مریضم کلاس هارو کامل نمیتونستم شرکت کنم گوشمم پانسمان کردم کلا نمیشونم واقعا خجالت میکشم برم اونجا استاد درس بده من فقط بشینم نگاه کنم الان بحث سر این  بود که فقط دارن پول حیف میکنم 

الان واسه انصراف دادن باید هزینه دیگه ایی بدم یا نه؟!

هزینه داره

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگه فوت کنی ام باید هزینه اشو کامل بدی

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

انصراف بدی، بعدش میخوای چیکار کنی؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

وای نه نکن این کارودوران نقاهتت طول نمیکشه خیلیبله باید شهریه ثابت ها رو بدی متاسفانهکار عاقلانه ای ...

اگه میدونستم اینجوریه غیر ممکن بود برم ثبت نام کنم  انگار کاری نمیشه کرد باید تیکه کنایه فقط گوش بدم از طرف خانواده😅

اگه میدونستم اینجوریه غیر ممکن بود برم ثبت نام کنم انگار کاری نمیشه کرد باید تیکه کنایه فقط گوش بدم ...

ببین اگه مشکل حضور دانشگاه داری برو با مدیر گروه صحبت کن حل میکنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگه میدونستم اینجوریه غیر ممکن بود برم ثبت نام کنم انگار کاری نمیشه کرد باید تیکه کنایه فقط گوش بدم ...

این ترمو تحمل کن عزیزم و دلیل بیار که نه من جزوه گرفتم ، دوستام برام وویس کلاسو گرفتن ، نمره هام خوبه فلان که قانع بشن

هیچی واقعا حداقل شبو روز نمیگن بهم پول حیف کنی فقط شاید اعصابم آروم بشه..

چی میخونی؟

هیچی واقعا حداقل شبو روز نمیگن بهم پول حیف کنی فقط شاید اعصابم آروم بشه..

ببخشیدا میپرسم میشه بگین چقدر شهریه ش میشه ؟

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.