2777
2789
عنوان

بیاین😰😰😰😰😰

192 بازدید | 15 پست

یکی تاپینگ زد ک خواب شیطان دیده و ..... خیلی میترسم من از این چیزا در حدی که الان یخ کردم و پشت سرم از درد تیر میکشه 😭😭😭😭😭😭 

نامزدمم خوابیده نمیتونم بهش زنگ بزنم 

ترخدا  چیکار کنم ترسم کم بشه😭😭😭😭😭

گفتم : اروم رانندگی کن _ سرتم تو گوشی نباشه _ کمربندتم ببند _ هرجام خوابت گرفت بزن بغل بخواب ______(گفت : منم دوستت دارم)________

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا بی خیااااااااااااال ....

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
بهش فکر نکن

اخه دست خودم نیست حالت فوبیا دارم یه فیلم ترستاک ببینم حدودا 2 ماه باید یکی پیشم بخوابه

گفتم : اروم رانندگی کن _ سرتم تو گوشی نباشه _ کمربندتم ببند _ هرجام خوابت گرفت بزن بغل بخواب ______(گفت : منم دوستت دارم)________
بابا بی خیااااااااااااال ....

نمیدونم یهویی احساس میکنم یکی تو اتاقمه😭

تاپینگ چیه😅 تاپیک گلم😍 ی تاپیک جوک برو حالت خوب میشه

خخخخ از استرس نمیدونم چی مینویسم همینجوری تند تند تایپ.میکنم👻👻👻👻👻👻

شرمندم..نمیخواستم بترسونمتون خودم انقد گیج بودم فقط نی نی سایت به ذهنم رسید بازم عذر میخوام آیت ا ...

سلام عزیزم راستش بخاطر شما نبود خودم نشستم انابل 2 نگاه کردم امشب بعد تاپیک شما👻👻👻👻👻👻کلا هیچی لامپ اتاقم روشن کردم نسشتم 

نمیدونم یهویی احساس میکنم یکی تو اتاقمه😭

بازم میگم ده بار بگووووو بی خیاااااااااااااال بابا شیطان تا حالا کی رو خورده تو دومیش باشی

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
بازم میگم ده بار بگووووو بی خیاااااااااااااال بابا شیطان تا حالا کی رو خورده تو دومیش باشی

تو فیلمه انابل میخندیددددددد👻👻👻👻ترسیدم خب

من خیلی بچه م؟😭😕😈👻

نترس دختر اینا همش فیلمه . شیطان رو میشه تو وجود آدمای امروزی دید روزانه هزار تا شیطان میتونی ببینی وقتی بهت دروغ میگن و دورت میزنن اونوقت الان از یه شیطان ساخته و پرداخته ذهن یه کارگردان ترسیدی؟ بگیر بخواب دختر خوب 

هیچ