2777
2789
عنوان

تهرانیا لطفا نظر بدید♥️

92 بازدید | 15 پست

من حوزه قضایی وکالتم رو تهران زدم و الان مجبورم بین شهرای تهران اولویت بندی کنم ک کجا بتونم دفتر بزنم

قطعا ک اولویت اولم خود مرکز تهران هست ولی شهرای اطرافش رو نمیشناسم و نمیدونم محیطشون چجوریه جمعیتش کمه یا زیاد یا از نظر امنیت و...

لطف میکنید از بین این شهرا بهم بگید کدوما بهتره 

شهرری

شهریار 

لواسانات 

شهرقدس

اسلامشهر 

چهاردونگه 

کهریزک

دماوند

پردیس

ورامین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم لواسان واقعا بهتره

خودمم نظرم روی لواسانه ولی سرچ کردم خونه هاش بیشتر ویلایی بود امنیت درستی برای ی دختر فکر کنم نداشت دسترسیشم ب تهران انگار زیاد اسون نیست

لواساناتدماوندپردیسشهریارشهر ری

تو گروهای خودمون ک همه حقوقین میگن شهر ری و شهریار اولویتای دوم سوم باشن خوبه میشه بپرسم شما از چ نظر جزء اخریا قرارشون دادید؟

خودمم نظرم روی لواسانه ولی سرچ کردم خونه هاش بیشتر ویلایی بود امنیت درستی برای ی دختر فکر کنم نداشت ...

ویلایی خیلی بهتر از ورامین و شهر ری و این طرف هاست که پر افغانیه عزیزدلم

مراقب خودت باش قطعا لواسان امن ترینه

تو گروهای خودمون ک همه حقوقین میگن شهر ری و شهریار اولویتای دوم سوم باشن خوبه میشه بپرسم شما از چ نظ ...

از نظر فرهنگ و رسوم و بومی بودن افرادی که اونجا زندگی میکنن

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
ویلایی خیلی بهتر از ورامین و شهر ری و این طرف هاست که پر افغانیه عزیزدلممراقب خودت باش قطعا لواسان ا ...

اهااان نمیدونستم ک اونجا افغانی داره مرسی ک گفتی عزیزم