2777
2789

من به عنوان پسر دیشب با دوستم در این مورد صحبت می کردیم که پسر ها چه دختری را برای ازدواج پسند می کنند بحث به اینجا رسید که دختری که راحت با پسری حرف میزنم و راحت دوست میشه پسر ها پسند نمی کنند چون اولا پسر ها. خار با حیا که سخت بدست بیاد را برا ازدواج میخوان‌ثانیا دختری که راحت با پسر ها ارتباط میگیره را نمیشه خیلی بهش اعتماد کرد چون اون‌پسر میگه بعد ازدواج چه تضمینی هست به من خیانت نکنه و با پسری دوست نشه کلا جامعه جوری شده خیلی آدم نمیتونه با دختر های اهل دوستی اعتماد کنه و حتی با یک مرد دیگه که‌متاهل هم بود صحبت می کردم همین را می کفت

آره دقیقا من کلا با همه گرم میگیرم و صمیمیم واسه همین کلا یه دافعه خاصی دارم😂😂😂

والا من محل نمیدم میپرن میرن😐

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عباس آقا اگ شما مرد سالمی بودی 

دنبال دختر نبودی وسط سایت زنونه جولون نمیدادی

بدبخت زنی ک بخواد با تو. و امثال تو ازدواج کنه

از اونایی ک معتقدی زن خفه خون بگیره کنج خونه ولی خودت اوج بگیری با ناموس این و اون

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

عباس آقا اگ شما مرد سالمی بودی دنبال دختر نبودی وسط سایت زنونه جولون نمیدادیبدبخت زنی ک بخواد با تو. ...

واقعابنازمت فدات عزیزم تنهاکلام شیرینی که توعمرم شنیدمو ونهایتأ لذت بردم وبدجورقانع شدم جیگر طلا

باخداباش،پادشاهی کن  ناخداباش ،هرآنچه خواهي کن 

درضمن عباس اقا بنظرم اگرشماشخص شریف خودتون واقعاعاقل بالغ باشید هیچوقت سمت ناموس کسی نمیری حالابهردلیل. بعدهم نمیایی کارهاخودتااینجابزنی به حساب اشتباه دخترا دیمأ دخترا عزیزکرده خونوادشن همانگونه گفتم. پس لابدزرنگن.  پس پسرهای خطاب به روی گل شمابزرگوارنباشه بایددوشیدیاسواری گرفت تاعبرتی شه براسایرین خرهاتابدانند مساجدجای گوزیدن نیست. یعنی زن مقدس وهرخاکبرسی مردرانبایدگذاشت حساب بی حیایی زن که هم این دنیاهم اون دنیاخداوندازحق خودش میگذره اماازحق زنهانه پس بدان زن هابراخداوندمتعال بزرگ هم عزیزبودن که صفات مقدس بودنابه پاکدامنیمون اضاف کرده چرانمیگن مردها مقدسن. بجراینکه میشنویم میگن بی غیرت وبیناموسن میارن دنبال هوس امابهانشونامیندازن گردن زن. چون زن ها ساده ومهربون وزودباورن گول مردهای نام مردرافقط به دوش میکشن وگرنه کجابودمردی ومردانگی تازشم مردخوب باشه زن هیچوقت هیچ وقت حتی نگاهش هرزنمیره بی محبتیای اقایونه که به وجدمیاره زن هارا،دروغه بگیم کسی پاک ازگناهه نه اول خودم بعدهممون پرازگناهیم پس قضاوت ناحق خلیفه ممنوعه. ببخشید دوستان طومارشدانابازکم بوددرحق مردهابایدبیشتر بهشون ..........میدونیدکه چی میگم  :-P

باهمرنگ خودشون. انچه بر خودمیپسندی بردیگرانم بپسند برا خود عالم وبرادیگران ظالم مباش. پس مشخصه هرکسی اندازه لیاقتش همرنگ خودش. قسمت وایناهمه حرفن آدما خودشون هستندتقدیررابهرطریقی دلشانه رقم میزنندیعنی بسوی دلشان قدم میزارند. چه بخاطرمخالفت ترس خانواده پسرهامیترسن چون مامانی وهنوزمردنشدندخودشون تصمیم بگیرن مسؤولیت اداره کردن زندگی رابرعهده بگیرن بایدمادرخواهرهابراشون انتخاب واول کسب اجازه کنن تابه دختری سلام کنن تادختربیادخاستگاربش

واقعابنازمت فدات عزیزم تنهاکلام شیرینی که توعمرم شنیدمو ونهایتأ لذت بردم وبدجورقانع شدم جیگر طلا

فداتشم محبت داری گلم

سایت دستمو بسته وگرنه بیشتر بهش میگفتم

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....