من به عنوان پسر دیشب با دوستم در این مورد صحبت می کردیم که پسر ها چه دختری را برای ازدواج پسند می کنند بحث به اینجا رسید که دختری که راحت با پسری حرف میزنم و راحت دوست میشه پسر ها پسند نمی کنند چون اولا پسر ها. خار با حیا که سخت بدست بیاد را برا ازدواج میخوانثانیا دختری که راحت با پسر ها ارتباط میگیره را نمیشه خیلی بهش اعتماد کرد چون اونپسر میگه بعد ازدواج چه تضمینی هست به من خیانت نکنه و با پسری دوست نشه کلا جامعه جوری شده خیلی آدم نمیتونه با دختر های اهل دوستی اعتماد کنه و حتی با یک مرد دیگه کهمتاهل هم بود صحبت می کردم همین را می کفت
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
درضمن عباس اقا بنظرم اگرشماشخص شریف خودتون واقعاعاقل بالغ باشید هیچوقت سمت ناموس کسی نمیری حالابهردلیل. بعدهم نمیایی کارهاخودتااینجابزنی به حساب اشتباه دخترا دیمأ دخترا عزیزکرده خونوادشن همانگونه گفتم. پس لابدزرنگن. پس پسرهای خطاب به روی گل شمابزرگوارنباشه بایددوشیدیاسواری گرفت تاعبرتی شه براسایرین خرهاتابدانند مساجدجای گوزیدن نیست. یعنی زن مقدس وهرخاکبرسی مردرانبایدگذاشت حساب بی حیایی زن که هم این دنیاهم اون دنیاخداوندازحق خودش میگذره اماازحق زنهانه پس بدان زن هابراخداوندمتعال بزرگ هم عزیزبودن که صفات مقدس بودنابه پاکدامنیمون اضاف کرده چرانمیگن مردها مقدسن. بجراینکه میشنویم میگن بی غیرت وبیناموسن میارن دنبال هوس امابهانشونامیندازن گردن زن. چون زن ها ساده ومهربون وزودباورن گول مردهای نام مردرافقط به دوش میکشن وگرنه کجابودمردی ومردانگی تازشم مردخوب باشه زن هیچوقت هیچ وقت حتی نگاهش هرزنمیره بی محبتیای اقایونه که به وجدمیاره زن هارا،دروغه بگیم کسی پاک ازگناهه نه اول خودم بعدهممون پرازگناهیم پس قضاوت ناحق خلیفه ممنوعه. ببخشید دوستان طومارشدانابازکم بوددرحق مردهابایدبیشتر بهشون ..........میدونیدکه چی میگم :-P
باهمرنگ خودشون. انچه بر خودمیپسندی بردیگرانم بپسند برا خود عالم وبرادیگران ظالم مباش. پس مشخصه هرکسی اندازه لیاقتش همرنگ خودش. قسمت وایناهمه حرفن آدما خودشون هستندتقدیررابهرطریقی دلشانه رقم میزنندیعنی بسوی دلشان قدم میزارند. چه بخاطرمخالفت ترس خانواده پسرهامیترسن چون مامانی وهنوزمردنشدندخودشون تصمیم بگیرن مسؤولیت اداره کردن زندگی رابرعهده بگیرن بایدمادرخواهرهابراشون انتخاب واول کسب اجازه کنن تابه دختری سلام کنن تادختربیادخاستگاربش