2777
2789
عنوان

گوشی سامسونگ یا شیائومی

84 بازدید | 12 پست

میخوایم گوشی بخریم پولمون زیاد نیست در حد ده یازده  همسرم براش مهمه که باتریش خیلی خوب باشه و براش کار کنه دوربین براش مهم نیست 

حافظه و باتری و اینکه هنگ نکنه ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیائومی زوتر شارژمیشه و کمتر خالی میکنه نسبت به سامسونگ مقاومتشم بیشتره

اگه مدل خاصی هم درنظر دارید ممنون میشم بگید

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
با این حدود قیمتی من اخیرا شیائومی گرفتم و بسیار راضی بودم (گوشی قبلیم سامسونگ بود و آشغالللل)سامسون ...

کدوم مدلش رو گرفتید عزیزم

کمتر هالی میکنه؟؟شیایومی پوکو ایکس ۶ پرو باطریش ۶ هزار میلی آمپرع ولی یک و نیم ساعت کنتر از a55 که باطریش ۵هزاره شارژ نگه می‌داره

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

۱۳ تی پرو شیایومی که گفته بود ضد ابه،کازبراش گفتن که وقتی از سرما به گرما انتقالش می‌دیم یا برعکس لنز گوشی بخار می‌کنه و در واقع آب می‌ره توش.در حالی که شیایومی گفته این کوشی ضد آبه😂😂شیایومی گوشی های ۳۰,۴۰ میلیونیش بدنه پلاستیکی داره ولی سامسونگ ۲۰ میلیونی بدنه آلومینیومی با درب پشت شیشه ای داره همراه با پردازنده پرچمدار 

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

منم پارسال گوشی خریدم عمر باطری برام مهم بود از هرکی می‌پرسیدم میگفت سامسونگ بهتره و در نهایت سامسونگ خریدم

اونی ک ازش گوشی خریدم گفت مه شیایومی دوسال اول خوبه بعدش هنگی میشه

سرچ کن تو گوگل گوشیرو مقایسه کردن تو هر رنج قیمت ک کدوم باطری بهتره کدوم دوربین و....