2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زودهههههه

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

😐

نیست؟؟ 

یعنی بنظر شما اگه از الان شروع کنه وقت کنکورش خسته نمیشه؟ ۲ سال؟؟

اگه اینطوره باش

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

همین الان از من میشنوی 

پیشنهاد من اینه بگردی دبیر مناسب خودت و پیدا کنی چه حضوری چه مجازی البته بیشتر مجازی پیشنهاد میدم تا وقتی که پیگیر باشی و ول نکنی و اموزشت رو از اول خوب کنی بعد رو عمومیا تمرکز زیاد داشته باش چون اولا ما خبر نداریم فردا پس فردا دیدی اموزش پرورش یه ساز تازه زد دوما پایه ات خوب نباشه نهایی سال اخر و یازدهم گیر می‌کنی تست زیاد بزن زیادددد ازمون هم برو به امادگی ذهنی برای کنکور خیلی کمک میکنه از مجازی صد در صد دور شو از همه مهمتر اخریشه

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

بهت قول میدم از این فضا بری بیرون

و درست و عالی پیش بری رتبه دو رقمی در انتظارته

رتبه های برتر از همین زمان با جدیت شروع میکنن و از همه جلوترند.. لطفا نیا اینجا .چون کسایی اینجا هستن که میگن با پایه صفر تو دوماه پزشکی میاری هنوز زوده خودتو اذیت نکن.

تو لایق بهترینایی اگر بخوای ب کم قانع نباشی دوستم

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم

خب این بخون تست بزن ، مثلا چقدر در روز ، چجوری تست بزنم و . . .

اول از کم شروع کن بعد بیشترش کن

اول مثلا از دو درس سه درس شروع کن بعد خوندی مثلا شب تستای همینارو بزن

هدف امسالم:موفقیت در کنکور فرهنگیان 1405 و قبولی در رشته مورد علاقم

از همین الان شروع کن

دهمتو خوب جمع کن

تابستون مرور دهم + پیش خوانی یه بخش کمی از یازدهم

سال یازدهمت هم یازدهمت رو خوب بخون و دهم هم مرور کن 

تابستون سال دوازدهمت هم پایه رو بخون + پیش خوانی دوازدهم