2777
2789
عنوان

خواستگار پولدار بدهیکل

1659 بازدید | 40 پست

یه خواستگار دارم اخلاق ش خوبه  قیافه ش هم خوبه  شرایط مالیش خوبه ولی اندامش خوب نیس.. قدش متوسطه (175) که خب این مشکلی نداره و لی مشکل اندامش اینه که 4 شونه نیست و استخون هاش هم یه مقدار ظریفن 

اگر شما را نمی‌خواهند بهتر است نقش مزاحم را نداشته باشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوخی جقد باربیه🤣خوبه دیگه حالا چهار شونه بود با الان که نیست جه فرقی به حال تو داشت

خب نمیدونم چه جوابی بدم

مگه همه باید گنده و گولاخ باشند؟ همسر منم تقریبا همینه و بی‌نهایت دوسش دارم. شما اگر معیارت اندامه ر ...

همسر شما چهار شونه هست آیا ؟ + اینکه استخونهاش تو پره یا ظریف؟

خب نمیدونم چه جوابی بدم

ببین من نمیگم قیافه و هیکل مهم نیست هست ببین مثلا هرروز بخای ببینیش هیکلش رو مخت نیست یا میتونی کنار بیای باهاش اگه نمیتونی نه بگو اگه میتونی که شرایطش خوبه مبارکه

والا من نه به قیافه نگاه کردم نه هیکل فقط اخلاق و شخصیتش الان واسم به فرشته خیلی حساس نشو همه خوبی و بدی رو باهم دارن الان که نگاه میکنم میبینم از نظر هیکل شوهرم جقد بهتر  شده حس میکنم مردا سنشون میره بالا بعضیاشون هیکل و قیافشون خیلی قشنگ میشه و پخته تر

مگه همه باید گنده و گولاخ باشند؟ همسر منم تقریبا همینه و بی‌نهایت دوسش دارم. شما اگر معیارت اندامه ر ...

ببخشید شما قد خودت چنده ِ؟ مم 163 هستم

والا من نه به قیافه نگاه کردم نه هیکل فقط اخلاق و شخصیتش الان واسم به فرشته خیلی حساس نشو همه خوبی و ...

عکس شو میزارم لطفا نظر بده

والا من نه به قیافه نگاه کردم نه هیکل فقط اخلاق و شخصیتش الان واسم به فرشته خیلی حساس نشو همه خوبی و ...

عکس شو میزارم بین یک تا 20 بهش نمره بده ... نمیدونم شاید من زیادی حساس شدم شایدم واقعا هیکلش مشکل داره

ببین من نمیگم قیافه و هیکل مهم نیست هست ببین مثلا هرروز بخای ببینیش هیکلش رو مخت نیست یا میتونی کنار ...

عزیزم میشه درخواست دوستی مو قبول کنی؟ میخوام اونجا حرفایی بزنم