2777
2789
عنوان

بی شانسی در عشق

116 بازدید | 11 پست

هیچوقت از دوست داشتن شانس نیوردم 

دانشجو بودم عاشق بودم حرفی نزدم نگفتم همه شبامو با گریه میخوابیدمو با خدا درد و دل میکردم 

با اومدن کسی که خودش میگفت دوست دارم خواستگاریم کرد عشق قبلیمو فراموش کردم الانم این خواستگارم بعد این همه مدت آشنایی به بدترینششکل ممکن با من حرف زد فحش داد تهمت زد. دلم بدجور گرفته از بندهای خدا دردمو به کی بگم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام همه بدبختی ما ازخوب بودنه  منم دانشجو بودم همین طور بود  حالا خوبه خودشو نشون داد ...

نامزدی. جالبع به من میگه خداروشکر که فهمیدم واقعیتت چطوره خدا دوستم داشت در حالی خودش چقد بی حرمتی کرد فحش داد از یه شوخی ساده من بهمریخت

الان نامزدین فحش داده چه برسه ازدواج کنین  چندسالتونه

تموم شد همه چی۲۵سالمه. باورم نمیشه به من بی حرمتی شده. هر کس منو میبینه احترام میذاره 

نمیدونم کجای کارم اشتباه بوده که اینقد فحش شنیدم

چون زیادی خوب بودم چون اونطوری رفتار کردم که نباید میکردم باید خودم میگرفتم

فداسرت اون لیاقت خوب بودنتو نداشته وگرنه ادم اگه با لیاقت باشه از خوبی طرفش عشق میکنه تو هم خوش شانسی که الان شناختیش...خودتم تو انتخابات دقت کن هر کی گفت عاشقتم اعتماد نکن ادم با رفتار و عملشه که دوس داشتنو ثابت میکنه این ادمی که تو گفتی معلومه عاشق نبوده

تحقيق كردم ، وقتي پول نداري چيزي بخري همه چي خوشگل و خواستنيه😐😞