مبینا،مهدیه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 2774 عنوان رشته طراحی دوخت 52 بازدید | 6 پست خانمها کسی بوده خودش یااطرافیانش،رشته دبیرستانش،طراحی دوخت بوده باشه،دخترم سال نهم وبرای دبیرستان میخواداین رشته روانتخاب کنه،میخواستم یه اطلاعات کلی بگیرم 1404/02/23 | 13:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64183 دختر من دهم طراحی دوخته ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
مبینا،مهدیه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 2774 امکانش هست به سوالاتم جواب بدین،ممنونتون میشم
مبینا،مهدیه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 2774 دختر من دهم طراحی دوخته من امروز رفتم از یه دبیرستان سوال کردن،گفت بایدمعدلش بالای ۱۹باشه،میخواستم بددن حدودی هزینه های ۱سال تحصیلیش چقدره؟؟؟دروسشون چیاهست،سخته؟آسونه؟الان که اخرسال دخترشماچه چیزهایی تاالان یادگرفته؟؟
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64183 من امروز رفتم از یه دبیرستان سوال کردن،گفت بایدمعدلش بالای ۱۹باشه،میخواستم بددن حدودی هزینه های ۱سال ... هزینه که یه تومن مدرسه گرفت پارچه و بقیه وسایل هم هست سخت نیست ولی خب زحمت دارهدخترم الان الگو کشی رو بلده میتونه بدوزه تا حدی ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
مبینا،مهدیه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 2774 من انروزپرسیدم گفتم امسال ورودی۷نیم بوده،حدودی میتونید بهم بگید تواین یکسال چقدرهزینه کردین؟چرخ خیاطی خاصی،میخواد؟چون خودم یه چرخ خیاطی ژانومه،کاچیران دارم،میشه ازاین استفاده کنه؟؟
مبینا،مهدیه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 2774 من امروز رفتم از یه دبیرستان سوال کردن،گفت بایدمعدلش بالای ۱۹باشه،میخواستم بددن حدودی هزینه های ۱سال ... شماکدوم شهرهستین؟؟