2777
2789

شماهم وقتی تو آینه موتور نگاه میکنید فکر میکنید پوستتون داغونه؟ صافه پوستماا اما تو آینه موتور نگاه میکنم انگار یجوریه.. 

چ چیزاا

آینه کلا میری...نه به چهره ادم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

موتور نداریم ولی تو آینه داخل ماشین افتضاحه😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگم برات 

توی تابستون نگاه اینه داخل ماشین میکنم از خودم سیر میشم 

پوستمو افتزاح  من ک مک دارم ولی اونجا خیلی افتتاح میشه غم عالم میشینه رو دلم 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L
منم 🥲فکر کنم مشکل از آینه هاشه 😂

نه میدونی داخل ماشین چون گرمه و کرما بخوره تو صورت کک مک ها پررنگ تر میشن قرمزی های پوست خیلی بیشتر دیده ماشن برا همون

وگرنه داخل سرویس یکم خنکه  خیلی خوشگل دیده میشیم

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L
نه میدونی داخل ماشین چون گرمه و کرما بخوره تو صورت کک مک ها پررنگ تر میشن قرمزی های پوست خیلی بیشتر ...

کلا نور طبیعی پوستو خیلی بد نشون میده، واقعا نمیدونم چرا... منم قبلا صورتم ککو مک داشت آر اف کردم پاکشون کردم. البته واسه من پراکنده بود

نه میدونی داخل ماشین چون گرمه و کرما بخوره تو صورت کک مک ها پررنگ تر میشن قرمزی های پوست خیلی بیشتر ...

ولی عاشق آینه سرویسم 😂😂😂😂😂یه اعتماد به نفسی میده لعنتیییی

کلا نور طبیعی پوستو خیلی بد نشون میده، واقعا نمیدونم چرا... منم قبلا صورتم ککو مک داشت آر اف کردم پا ...

منم پراکنده س  خیلی دوس دارم برن اعتماد ب نفسمو گرفته 

کجا انجام دادین چقدر شد هزینه ش  

اصلا برنگشتن؟ خیلی شنیدم برمیگردن آخه 

عکس قبول و بعد نداری ؟ چن سالتونه 

ببخش زیاد سوال پرسیدم 

ولی عاشق آینه سرویسم 😂😂😂😂😂یه اعتماد به نفسی میده لعنتیییی

اره حای سفید تر عم نشون میده 🤣🤣🤣

منم پراکنده س خیلی دوس دارم برن اعتماد ب نفسمو گرفته کجا انجام دادین چقدر شد هزینه ش اصلا برنگشتن؟ ...

دارم عکس قبلو بعد ولی اینجا نمیتونم بذارم، نمیگم کامل رفته اما کمرنگ تر شد، تهران انجام دادم کلینیک آفتاب ولی خب دوس دارم کلا یبار پوستمو بکنم بندازم دور از اول در بیاد 😁