2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبیه عزیز دلم ی قرص مسکن بخور فقط بخوابی تو دندون درد نیست

باید عصب کشی شه؟ اخه داشتم یچیزی میخوردم یهو درد شدیدی گرفت انگار جونمو گرفتن

در حسرت یک عشق واقعی. کاربری دست دوتا دوسته

اول با نخ دندون و بعد خلال دندون تمیز کن. بهت توصیه دارم اولین فرصت از خلال دندون پیامبر از سایت باسلام بخر نه خلال دندونه های چینی یا بامبوی داخلی که سبب فعال شدن رگِ خوره میشن.

توی باسلام غرفه های مختلف داره بگردی ارزون داره بسته ۱۰ تایی یا ۱۰۰ تایی ارزون. غرفه ها بعضی هاشون الکی قیمت زدن. بگرد ارزونشو بخر.

هر وعده نخ و خلال کن حتما.

و این دردت رو ۲ روزی داری.

اول خلال و نخ بزن سریع. بعد سیر بگذار. بعد با نمک رقیق قلقله کن و مسواک بزن چرک نکنه لثه ی کنار اون دندونت.

از این به بعد با مسواک خالی یا خیلی خیلی کم‌نکم بپاش روش و کمی اب لوله بزن بهش و مسواک بزن.

قبل این کارها بسم الله بگو و یا حسین و به نیت شفا به حق شاه کربلا.

اگر تربت اصل کربلا داری با وضو و آدابش که توی نت هست یک دعا قبلش باید بخونی و سوره ی قدر بخور و کمی اب پشتش.

رعایت کنی و استرس نداشته باشی ۲روز نشده خوب می شی. سیر و نمک بهترین عفونت کش و ضد دردن. ادابشو رعایت کن. بسم الله و..

دعا کن خوب شی. با دعای امام دوازوهم مان عج الله.نگران نباش.

از این بعد نخ دندون بعد هر وعده و خلال دندان پیامبر فراموش نشه.

از با سلام بخر. فعلا نداری از همین معمولیا استفاده کن. نخ دندون هم از داروخونه نخ دندان بسیار نازک ارکید رو بخر. بسیار نازک روش نوشته.

دردش رسیده به عصب یه ۲ روز حداکثر یا ۱ روز داریش. اما تا خوب بشی ۲ روزی هست. نترس. خوب هم استراحت کن. استرس هم بریز دور. میخکم داری هم یک چوبشو کمی روی دندونت بذا در کنار این نسخه ها برای ۱ ساعتی