برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که تمام دنیاش تویی🩷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند.
نميخوام جنبه ي مادي داشته باشه! فقط ميخوام بدونه تو اين روز به يادش بودمو چقدر دوسش دارم
منم مثل شما خیلی درگیر جنبه معنویشم واسه همین اکثر کادو ها رو خودم با مقوا اینا یه چیزایی درست میکنم خوب از آب درمیاد
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند.
خود را به خدا بسپار،همراه سراسر اوست دیگر تو چه میخواهی؟!بهر طلبت از دوست خود را به خدا بسپار،چون اوست نوازشگر چون ناز تو می خواهد،او را ز درون بنگر خود را به خدا بسپار❤
این مثلا واسه یه مناسبت بود. یه پک استیکر تلگرامه که نقاشیاشو بزرگ کشیده بودم بعد چسبونده بودمشون رو مقوا به صورت کتابچه، بعد زیر هرکدوم یه جمله بود درباره خودمون. عاشقانه بود. ارزش معنویش زیاده ولی طرف روش نمیشه به کسی بگه کادو چی گرفته
اتفاقا خيلي باحاله ولي من نقاشيم خوب نيست گند ميزنم بد تر ابروم ميره😂
خب منم انداختم رو تبلت ورقم روش از رو کشیدم
گل مصنوعی های کاغذی هم راحته هااا. سرچ کن گل مصنوعی با کاغذ کشی چه چیزای خوشگلی میااااد