2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کانال دکتر پسرم خوندم بچه هایی که رفلاکس دارند دیر دندون در میارند

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

پسر خودم رفلاکس داشت ده ماهش رو تموم کرد دندون در آ ورد

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
ارثی کمبود ویتامین دی

من دخترم شانزده ماهشه و فقط چهارتا دندون داره بردمش دکتر گفت شاید کمبود کلسیم داشته باشه ازمایش داد ولی نرمال بود..نمیدونم دلیش دیگه چیه

درموقع آسایش خدارابشناس تادرموقع سختی تورابشناسد
تو کانال دکتر پسرم خوندم بچه هایی که رفلاکس دارند دیر دندون در میارند

نه بابا پسر فامیل ما رفلاکس داشت پنج ماه و نیمگی در اورد

پسر من نداشت اخر هفت ماهگی در اورد

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
من دخترم شانزده ماهشه و فقط چهارتا دندون داره بردمش دکتر گفت شاید کمبود کلسیم داشته باشه ازمایش داد ...

اولین دندونش رو کی دراورد؟ 

فکش سفته . نگران نباش کم کم درمیان

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
اولین دندونش رو کی دراورد؟  فکش سفته . نگران نباش کم کم درمیان

یکسالگی.یدونه ازپاین.سیزده ماهگی یدونه دیگه از پایین .چهارده ماهگی دوتابالا ودیگرررر هیچ

درموقع آسایش خدارابشناس تادرموقع سختی تورابشناسد