2777
2789

عدس پلو مثل نذری هوس کردم

با گوشت چرخ کرده 

چجوری میپزید؟ بگید لطفا

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

تو آب برنج زعفرون و پودر دارجین بریز ک برنجت خوشرنگ شه

گوشتشم وقتی داشتی سرخ میکردی یه نوک قاشق رب بزن یا رب انار

با میاز داغ و کشمش و خرما

رو برنجم اخرسر روغن حیوونی یا کره بده

ازین خوشمزه تر نمیشه

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادویه ش مهمه حتما زعفرون ودارچین ، پودر زیره یمقدار تو مخلفاتش بزن عالی میشه من وقتی درست میکنم خواهرم میگه شبیه نذریا میشه،یه کوچولو روغن مخلفاتش و بیشتر کن چون من کلا کم روغن غذاهام ودرست میکنم ..بعد عدسهارو هم وقتی جدا آبپز میکنم میزارم آبش بره ، این مخلفات یه تف سریع میدم خیلی کم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
ولی خوشمزه سمن با اینکه ناهارم آماده بود پاشدم عدس گذاشتم!!!اسی کار داد دستم هههههه

منم تو فکرش افتادم

چقدم با شور یا خیار شور و ماست خیار حال میده

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری