2777
2789

خسته شدم واقعا حالم داره بهم میخوره چیکار کنم راهی برام نمونده😓

مامانم هی بهم میگه تو خوبی ولی من میدونم الکی میگه

وقتی مامانم میگه تو خوبی من بدتر میشم حالم بده کلا افسردگی گرفتم 

۱۸ سالمه ۳۸ کیلوام 

میخام پودر بگیرم کیا مصرف کردن کدومش بهتره؟

پودر رویال خوردم یرگشت هم نداشت فقط اینکه کل بدن چاق میشه حتی شکم و پهلوها اگر همزمان بری باشگاه خوبه وگرنه سمتش نرو

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

منم همین مشکل رو دارم

یه نفر بهم گفت مخمر ابجو از داروخانه بگیر 

پودر گین اپ هم میگن خوبع

رفتم سایت مثبت سبز و داروکده رو نگاه کردم مدل زیاد داشت نمیدونم کدوم بهتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن کیلو بودی چن کیلو شدی

۴۳بودم اول بعد پودر خوردم دو سه ماه بعد ول کردم الان ۵۸هستم شاید دو سه کیلو کم و زیاد شه در طول سال ولی دیگه نهایت بشم ۵۳

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

بنظرت این پودرا عوارض ندارن؟

عوارض که دچار بیماری یا مشکل بشی که نه البته برا هرکس متفاوته

تو دوروز بخور اگه معده درذ شدی دیگه ادامه نده...و ازهمون اول زیاد نخور یه قاشق چای خوری یا مرباخوری در روز ...من نمیدونستم عجله هم داشتم اولش هر روز ی قاشق غذاخوری میخوردم معده درد میشدم ولی تحمل میکردم😂😂چون یکهو افزایش وزن داشتم ی مدت پاهام ترک داشت ولی کم کم خوب شد جاش نمونده ...

عوارض که دچار بیماری یا مشکل بشی که نه البته برا هرکس متفاوتهتو دوروز بخور اگه معده درذ شدی دیگه ادا ...

م کلا هیچ مشکلی ندارم حتی اصلا معده دردم نمیشم کلا خداروشکر خیلی کم پیش میاد مریض بشم شاید سالها تا ماه یه دل درد ساده ام نگیرم 

میترسم مکمل بخور مریضی چیزی بگیرم اخه میگن تایید شده نیستن 

م کلا هیچ مشکلی ندارم حتی اصلا معده دردم نمیشم کلا خداروشکر خیلی کم پیش میاد مریض بشم شاید سالها تا ...

نمیدونم عزیزم هرجور خودت میدونی