2777
2789
عنوان

از کارهای داداشم

74 بازدید | 6 پست

بدون هیچ غرضی میگم

خانمش خانه داره ولی برای روز معلم براش شیرینی و کادو گرفته بوده. چون تو درسها کمک پسرش میکرده.

اون وقت ما هزار تا کار می‌کردیم و جایی دیده نشد.

روز جهانی شیر مادر هم براش کادو خریده بود چون به بچه هاش شیر داده.

فک کنید داداشم تحصیلات آنچنانی نداره ولی اینه سطح شعورش.

نمیدونم شاید هم زن داداشم بلد بوده 

چون به من گفت زن مرد را بار میاره و ایشون واقعا بلد بوده.

دلم برا خودم سوخت

حرفش درسته، زن مرد رو تربیت میکنه، اما باید یه چیزی هم تو وجود خود اون مرد باشه.

به خدا من انقدر برای زندگی و بچه ها تلاش کردم آخرش به جدایی رسیدم.

به نظرم دعا و اینا گرفته. خانوادشون اینجوری هستن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خدا من انقدر برای زندگی و بچه ها تلاش کردم آخرش به جدایی رسیدم.به نظرم دعا و اینا گرفته. خانوادشو ...

من دور و برم اصلا اهل دعا و این چیزا نیستن، واسه همین ندیدم و واقعا نمیدونم تاثیر داره یا نه. ولی خب سیاست خانوما رو دست کم نگیر، شاید شما مثل من ساده و بی سیاستی.

به خدا من انقدر برای زندگی و بچه ها تلاش کردم آخرش به جدایی رسیدم.به نظرم دعا و اینا گرفته. خانوادشو ...

ان شاء الله خوشبخت باشن ولی با دعا و اینا نمیشه همیشه کاذو خرید و یا احترام زن رو همه جا نگه داشت سطح شعور برادرتون بالاست و باید باعث افتخار شما باشه همچین برادری

چون اول گفتی بدون غرض میگم خوشم اومد اما بعدش گفتی توی کاردعاست خیلی بد بود یه جورایی حسود بودن خودت رو نشون دادی اگه دعا گرفتن خوبه شما بگیر ببین چقدر اثر میکنه ذهنت رو ازین چیزا دور کن شما هم خیلی حق داری واقعا سخته همه کار بکنی و به چشم کسی نیاد منم همینم صبح تا شب جون میکنم برای بچه ها و شوهرم اما فقط گاهی اوقات همسرم یه تشکر خشک و خالی میکنه که خب همینم خوبه ولی کافی نیست

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
ان شاء الله خوشبخت باشن ولی با دعا و اینا نمیشه همیشه کاذو خرید و یا احترام زن رو همه جا نگه داشت سط ...

من میگم همین که بلده دعا بگیره و از کجا بگیره خوبه.

من شوهرم یه ترم معلمی کرد روز معلم کادو و کیک گرفتم براش.

همیشه برای لباس چقدر براش وقت میزاشتم. که شیک باشه. ولی اون نه . تو اولین مغازه میگفت بخر دیگه.

ولی به قول شما داداشم خودش تو وجودش هست.