2777
2789

به خواهرشوهرم ، تا وقتی مجرد بود تا ۲۹ سالگی ،بهترین عشق وحال تفریح مسافرت به هر ارزویی که خواست رسید نه با کار و زحمت با تلکه کردن مردا متاهل مجردم براش فرقی نداشت، ماشین خرید خلاصه بهترین هارو داشت پدره انقد دوسش داره که بگه بمیر میمیره هر چی دار و‌نداره میده به دخترش با اینکه الان عقد کرده همه ی پولاش دست دخترشه الان عقد کرده اونم با بهترین پسر شهر مهندس خوشتیپ آقا سالم با ادب چشم پاک با خدا و ملیاردر خانواده با کلاس فرهنگی ، تو رفاه آرامش حالا من که عروس اون خانوادم لنگ ۱۰۰ تومن پولم همسرم کار میکنه اما نمیرسه پری روز پول دکتر دخترمم نداشتم پدرشوهرم یه ماشین اضافه خونه شه من پیاده میرم دنبال بچها اونم دو تا بچه دیروز پام پیچ خورد افتادم نمیتونم حسادت نکنم 

درکت میکنم الان میان میخورنت ولی کلا رسم دنیا اینه تیکه خوب نسیب شغال میشه

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم الان میان میخورنت ولی کلا رسم دنیا اینه تیکه خوب نسیب شغال میشه

به خدا اگه منم یه کوچولو حس خوشبختی داشتم شاید انقد حسودی نمیکردم ،ناراحتم چون این خانواده خیلی بدی به من کردن

الهی خدابراتون بسازه

من زندگیم سخت می‌گذشت خداکمک کرد خودم شاغل شدم واگرنه لنگ دکترو خرید روزمره میشدم حقوق شوهرم کفاف نمیداد از بقیه هم که هیچ وقت انتظاری نداشته باش تجربه دارم

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
الهی خدابراتون بسازهمن زندگیم سخت می‌گذشت خداکمک کرد خودم شاغل شدم واگرنه لنگ دکترو خرید روزمره میشد ...

ندارم ،،اما دلم گرفته از بی کسی و بی شانسی خودم شوهرش براش میمیره

شاید خواهر شوهرت خیلی شکرگزار و مثبت اندیشه.

کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: کلینیک درمان حسادت رو گوش کن.

این لینک کانالشونه 

@ostad_shijae

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

منم پدرشوهرم پول توحساب داشت ما قرض میخواستبم نداد اکر اونموقع قرض میداد وام مون جورمیشد زود پس می‌دادیم ولی باعث شد نتونیم خونه ای که پیداکرده بودیم بخریم 

هنوزپول توحساب اش ارزش پولش بک دهم شده ولی چه فایده

واسه همبن دیگه انتظار ازهیچ کس نداشته باش حتی نزدیکترین آدم فقط ازخدا کمک بخواه  

حق حسادت نداری خب خواهرشوهرت به تو چه ربطی داره زندگیش روابطش ازدواجش 

تو انتخابت دقت میکردی لای منگنه نزاشتن بچه داربشی اونم دوتا تو این وضعیت اقتصادی بجای حسادت دنبال پیشرفت و کار و درامد واسه خودت باش دنبال این باش که چطوری پدرشوهرت دلشو به دست بیاری به تو هم کمک کنه 

حسادت هرچقدر کنی فقط خودتو عذاب میدی 

ندارم ،،اما دلم گرفته از بی کسی و بی شانسی خودم شوهرش براش میمیره

درکت میکنم دور و بر منم هست شوهرمنم خیلی درک نمیکنه چاره چیه بافکروخیال رندگی به خودمون و بچه ها زهرمیشه

حق حسادت نداری خب خواهرشوهرت به تو چه ربطی داره زندگیش روابطش ازدواجش تو انتخابت دقت میکردی لای منگن ...

نه ساله پیش اوضاع اینجوری نبود،  بعد الان بدهی داشتیم دستم خالی بود دیگه اینجوری نیستم چیکار کنیم همسرمو از ده سالگی نزاشتن درس بخونه فرستادنش صنعت ، گفتن بعدها برات مغازه میزنیم که نزدن براش الان استاد کاره واسه خودش اما تو مغازه مردم کار میکنه تنها پس اندازی که طی این سالها تونستیم بکنیم و پیشرفت که خونه خریدیم و عروسی و جهزیه خود همسرم با پول خودش خرید من یه هزار تومن مدیون خانواده همسرم نیستم اما انقد تبعیض برام قابل درک نیست ، اما واسه خواهر شوهرم املاک زد  فرستادش دانشگاه 

نه ساله پیش اوضاع اینجوری نبود، بعد الان بدهی داشتیم دستم خالی بود دیگه اینجوری نیستم چیکار کنیم هم ...

توقع نداشته باش از کسی منم هرکاری کردم خودم واسه خودم انجام دادم تازه من دوتا ناتنی دارم پدرمادرم جدا شدن از ۱۳ سالگی هم کار کردم هم درس خوندم هنوزم کارام گره بدجوری داره اما تلاش کن ی کارنیمه وقت یا کاردرمنزل پیدا کن راههای پس انداز رو پیدا کن پول جمع کن درست میشه زمان بره اما شدنیه